CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

A Pentagon hamarosan ledobhatja az atomot az ufók létezésével kapcsoltban: jön a felfedés!

A Pentagon állítólag birtokában van egy 23 perces videónak arról, hogy az UFO-k furcsa mintázatban mozognak, ami miatt az emberek “nagyon meg lesznek lepődve,” állítja egy korábbi bennfentes.

Jön a Nagy Felfedés

Lue Elizondo, aki a titkos Fejlett Légi Fenyegetés Azonosító Program (AATIP) vezetője volt, most megrázó dolgokat árult el.

Ha igaza van, és az idő hamarosan őt igazolja majd, akkor alapvetően formálódik át az emberi társadalom és küszöbén vagyunk az évszázad bejelentésének.

Hirdetés

Arról van szó, hogy a Pentagon ledobhatja az atomot a földönkívüliek létezésével kapcsolatban.

Vagyis megtörténik a Nagy Felfedés, melyet oly sokan és oly régóta várnak.

Ez a nap lesz az, amikor a világ kormányai és kiváltképpen a Pentagon elő fog hozakodni megdönthetetlen tényekkel arról, hogy nem vagyunk egyedül a kozmoszban.

Sőt, vannak olyan források is, melyek azt állítják, hogy a NASA-nak is bizonyítékai vannak arra, hogy az emberiség múltját erősen befolyásolták a Földünket látogató idegen civilizációk.

És az ember eredete sem teljesen az, amit ma a tankönyvekből ismerünk…

Perdöntő felvétel van a Pentagon birtokában?

Az egykori bennfentest az UFO-k vezető szakértőjének tartják, és az AATIP segítségével vizsgálta a jelenségeket, amíg az egységet 2012-ben csendben fel nem oszlatták.

Elizondo “rendkívül meggyőzőnek” és “zavarba ejtőnek” minősítette a felvételt, és azt mondta, hogy az amerikai hírszerző közösség körében terjesztették

-írja az ÚjVilágtudat.

A videó állítólag több UFO-t mutat be, amelyek olyan módon és oly furcsa “mintázatban” mozognak, amelyeket az emberek hagyományosan nem érthetnek, amit az amerikai katonai rendszerek segítségével rögzítettek.

Hirdetés

A feltételeket 2008 és 2012 között rögzítették, amikor még az AATIP-ben volt, és a hajók elég nagyok voltak ahhoz, hogy “több” emberi méretű lény elférjen bennük, és a tárgyak nem “Tic Tac” alakúak voltak.

Azonban nem volt hajlandó további részleteket elárulni, hivatkozva a titoktartásra és figyelmeztetve, hogy letartóztathatják, ha túl sokat mond.

A Pentagon boríthat mindent

A klipet először akkor említette, amikor olyan UFO videókat írt le, amelyek miatt a nézők “nyugtalanok lesznek,” miközben a Witness Citizen UAP interjúban beszélt.

A bennfentes azt mondta, reméli, hogy a videót nyilvános meghallgatáson nyilvánosságra hozzák, így “mindenki maga láthatja,” és hozzátette, hogy “vannak más, ugyanolyan meggyőző” felvételek.

Minderre azt követően került sor, hogy a Pentagon megerősítette három lenyűgöző videó valódiságát, amelyek UFO-kkal való találkozásokat mutatnak be, bevallva, hogy nem tudják megmagyarázni a jelenségeket.

A feltételezések szerint a minősített jelentés 70 oldal hosszú lehet, és információkat tartalmazhat az “idegen technológiáról”.

Hamarosan tehát az egész életünk megváltozhat.

Ha valóban igaza van a bennfentesnek, akkor nagyon izgalmas időkben élünk és az emberiségre gyökeresen kiható bejelentések várhatók.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.