Érdekes világMisztikum

A Rothschild-család fekete báránya: Kate Rothschild, a tékozló sarj – a világelit “száműzöttje”

Kate Rothshild 2005-ig pont ugyanolyan érinthetetlen, rideg volt, mint a bankárdinasztia többi tagja.

Aztán valami súlyos törés következett be… valójában soha nem tudott azonosulni azzal a rengeteg “mocsokkal”, ami elődei kezéhez, családjához tapadt?

A Rothschild világuralom

Eredetileg a zsidó gettóból indult meg a Rothschildek világhódító rablókörútja. A nemzetközi bankárdinasztia megalapítója, Mayer Amschel Rothschild 1744-ben a frankfurti zsidó gettóban, szerény körülmények között nőtt fel.

Hirdetés

A Rothschild-család hamar rájött, hogyan szerezhet egyre több pénzt, és befolyást, így mint a pók, több felé kezdtek el terjeszkedni, hihetetlen mértékben megnövelve vagyonukat, nincstelenekből szupergazdagokká nőve ki magukat.

Mára a világ legnagyobb cégeinek tulajdonosai különféle fedőcégeken keresztül, és a világ bankrendszerének nagyon nagy hányada szintén az ő kezükben van.

Házasság és a nemesi családok egyesülése

Azt beszélik róluk, hogy ők robbantották ki az első és második világháborút, valamint azt tervezik, hogy hamarosan kirobbantják a harmadikat is. De a történelem során nem minden Rothschild volt ugyanolyan.

Kate Rothschild például teljesen kilóg a sorból, mondhatni ő a bankárt dinasztia fekete báránya.

Kate Rothschild élete 2005-ig pont olyan volt, mint a többiek, aztán valami törés következett be.

Otthagyta a szupergazdagok fényűző életét, és egy rapperrel jött össze, lemezkiadót alapított, és szakadt ruhákban járja a londoni éjszakákat.

Mindig is érdekelték a képzőművészetek, sosem akart a pénzügyi szektorban elhelyezkedni. Ennek ellenére betagozódott a családba, 2003-ban hozzáment Ben Goldsmithez, a másik nagyon fontos brit milliárdos család egyik tagjához, így egyesítve a két család vagyonát.

Érdekesség, hogy Kate Rothschild húga Ben Goldsmith bátyjához ment hozzá, így a két család között nagyon erősek a kötelékek.

Sokak szerint ez is egyfajta tipikus Rothschild stratégiai lépés volt, hogy a vagyonukat és a hatalmukat még tovább terjesszék a világon.

Hirdetés

2005-ben valami megváltozott

Azonban kiderült, hogy Kate csalja a férjét, elváltak, azóta teljesen átalakult az élete, és végre kiszakadhatott a tipikus, már-már fojtogató Rothschild kötelékből.

Annak ellenére, hogy a felső tízezer köreiben nem látják szívesen, Kate Rothschild megpróbálja összeegyeztetni a származásából fakadó kötelezettségeket és a saját vágyait.

Vagyis azt, hogy háromgyerekes anya, Európa legpatinásabb bankárcsaládjából, de eközben szabad szellemű életet élne, mint egy tipikus fiatal nő.

A világelit “száműzött” tagja?

Sőt, Kate Rothshcild olyan szinten direktívát váltott, hogy a geopolitikai “hadszíntéren” is megjelent, és rengeteg összefüggést próbált feltárni a közelmúltban a világ előtt.

Ezek a folyamatok veszélyes játszmák, ám vélhetően Kate a családja “neve” miatt nem lesz soha céltábla a “száműzetése” ellenére sem

2015-ben például arra hívta fel a figyelmet a sajtóban, hogy Izrael a vizet mint fegyvert használja fel Gáza ellen, hatalmas konfliktusokat generálva, zsarolva a térséget.

Ezek mind jelzések a világ és a világot uraló hatalom számára: vannak még olyan emberek, akik képesek “kiszakadni” a rendszerből, és nem hagyják, hogy rájuk kényszerítsék az akaratukat.

Akiknek nem az jelenti az értéket, hogy egy kiválasztott vérvonal által alkotott zárt elit tagja, hanem szabad ember.

Sokak szerint a jövőben Kate Rothschild a világ pénzügyi és hatalmi rendszerei ellen harcoló mozgalmak egyik vezéralakja is lehet.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!