CímlapsztorikÉrdekes világ

A tartósítószerektől sokkal lassabban bomlanak le a testek – állítják német boncmesterek

Az okokat állítólag az utóbbi 30 évben az élelmiszeripari lobbi minden erejével megpróbálta eltitkolni. Évtizedek óta mérgezik az emberiséget?!

Az elmúlt 30 évben lettek rá figyelmesek, és körülbelül innen datálható az élelmiszeripar teljes átalakulása is.

Egyre több feldolgozott élelmiszert fogyasztunk, és egyre nagyobb mértékben mérgezzük magunkat – sokan legalábbis erre vezetik vissza azt, amit egy német konferencián boncmesterek tettek közzé korábban.

Hirdetés

A kajákban lévő nem lebomló tartósítószerekről végig hazudhattak nekünk: ezek pedig úgy felgyűltek az évtizedek alatt az emberek beleiben, hogy végül a később bizonyos okokból kihantolt halottak alig mutatták bomlás jeleit.

Ez az ezt megelőző 30 évben nem volt jellemző.

A sírhelyeiket újra és újra felhasználó német temetők sírásóit annyira meglepték az utóbbi évek jó állapotban lévő hullái, hogy tudósoknak kellett kivizsgálniuk a jelenséget.

A legerősebb bizonyítékok ugyan közvetetten, de az élelmiszeripar felé mutatnak.

Az utóbbi évtizedekben valóban nagyon sok tartósítószert tesznek az ételekbe, melyek egy része hiába állítják, nem bomlik le, vagy egyszerűen elkezd felhalmozódni.

Nem véletlen, hogy a WHO mára már elismeri, hogy a feldolgozott vörös húsok, mint a virsli erősen rákkeltőek lehetnek napi 50 gramm elfogyasztása felett.

A tudósok szerint azonban van egy logikusabb, ésszerűbb magyarázat is.

Persze az egymásnak látszólag ellentmondó magyraázatok sem zárják ki teljesen egymást: romló földminőség, és a baktériumok.

Ez utóbbi lényege az, hogy az utóbbi évtizedekben jelentősen romlott a föld minősége, nincs benne annyi lebontó baktérium, emiatt pedig már nem úgy bomlanak le a halottak, mint eddig…

Hirdetés

A “nem bomlást” előidézheti továbbá többek között az agyagos, megfáradt talaj, a holttestekre adott műszálas ruházat, a nehéz tölgyfa- és ólomkoporsók, valamint a sírhelyen lévő virágok rendszeres öntözése.

De az Ördög nem alszik, az éllemiszeripari dolgok továbbra is gyanúsak, és rengeteg a közvetett bizonyíték.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.