Misztikum

A technológiai forradalmat egyértelműen a Roswellben talált idegen ufó indította el!

A magas rangú katonatisztként leszerelt Philip J. Corso azt állítja, hogy a baleset helyszínéhez közeli amerikai légitámaszponton, a Roswell Army Air Field területén maga állt őrt a roncsok és az idegenek teteme mellett.

Roswell végső titkai, és egy tanúvallomás, ami mindent borított

Roswell titka régóta foglalkoztatja az embereket, különösen azért, mert azok akik valóban hisznek az idegen lények létezésében, azt állítják, hogy ebben a kisvárosban zuhant le 1947 nyarán egy repülő csészealj.

Benne pedig nem evilági utasokat és pilótákat találtak, ezzel pedig minden megváltozott…

Hirdetés

Azelőtt ugyanis nem volt biztos, hogy valóban nem vagyunk egyedül a világegyetemben, legalábbis a kormányzatok számára.

A múltban számtalan nyomot hagytak ránk, melyekkel egyes tudósok és régészek foglalkoztak.

Erich von Däniken 1968-ban nem kevesebbet állított, mint hogy az emberi civilizáció – köztük a keltáké, az inkáké, valamint az aztékoké – a földönkívüliek keze nyomán alakult ki.

Roswell kapcsán hivatalosan azt állították, hogy egy meteorológiai léggömb baleset volt.

Azonban számos egykori szemtanú, és kormányzati ember mondja ennek a szöges ellentétét.

Philip J. Corso és William J. Birnes vallomásai és beszámolóin a feje tetejére állítottak mindent, amit eddig a roswelli ufóbalesetről tudni lehetett.

Roswell, az ufó műszaki rejtélye és a technológiai bumm

Ők, és sokan mások nem kevesebbet állítanak, minthogy Roswell valójában egyfajta eredője volt a technológia fejlődésünk robbanásának.

Ha aznap éjszaka nem zuhan le az a repülő csészealj, akkor ma nem lenne érintőképernyő, éjjellátó rendszerek és sok egyéb más – jegyzik meg – vagy legalábbis jóval később jelentek volna ezek meg.

Így kerültek a később az egész számítástechnikai iparágat uraló, az amerikai kormányzattal szerződésben állt Bell és az IBM mérnökeinek a kezébe.

Ennek alátámasztására Corso részletesen taglalja, hogyan küzdöttek az 1940-es években a szóban forgó cégek mérnökei az állandóan meghibásodó, akkor még szobányi méretű, fénycsövekkel működő számítógépekkel.

Hirdetés

Chipek, áramkörök, a földönkívüli technológia visszafejtése

Az akkori számítógépek nehézkes működését csak a csipek és az integrált áramkörök piacra dobása oldotta meg. Corso tanúkat citál, akik állítják, hogy a Bell kutatólaboratóriumában 1948-ban létrehozott első tranzisztort a semmiből állították elő.

Az idézett tanúk szerint a számítástechnikai ipart forradalmasító eszközzel derült égből villámcsapásként, mindenféle előzmény nélkül álltak elő az amerikai kutatók.

Ez nyitotta meg az utat az első – 1972-ben az Intel által előállított – csip megalkotásához, ami pedig kikövezte a Microsoft és az Apple cégek megalapításához, valamint a Szilícium-völgy létrejöttéhez vezető utat.

Corso összeesküvést gyanít a lézer feltalálása mögött is.

Szerinte korábban itt-ott már lehetett hallani rejtélyes állattetemekről, amelyekből ismeretlen elkövetők sebészi pontossággal, apró égési nyomok hátrahagyásával szerveket távolítottak el.

A Roswellben lezuhant légi jármű leletanyagát állítólag személyesen átvizsgáló Corso szerint az űrhajóból került elő a koncentrált fénynyalábot létrehozó technológia, melynek megismerése utat nyitott a modern célzórendszerek és rakéták megalkotása.

A modern technológia XX. század második felében tapasztalható robbanásának efféle magyarázata méltán dúlja fel az emberi elme kreativitásában és teremtőképességében hinni akarókat.

Mindezt a szerzők azzal az állítással fűszerezik, hogy a hidegháború során az Egyesült Államoknak kétfrontos háborút kellett vívnia, az egyik harctéren a kommunistákkal, a másikon pedig a földönkívüliekkel.

A roswelli tárgyanyagból Corso bizonyítottnak látta, hogy az idegenek ártó szándékkal jöttek a kék bolygóra.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!