CímlapsztorikÉrdekes világ

A televízió és a média a legveszélyesebb kábítószerek a világon: agymosásra tervezett rendszerek és a színfalak mögötti világ

Igazi “őrületet” és hazugságok tengerét zúdítják ránk nap mint nap.

Egy mély altatott társadalomban élünk, az átlagember pedig félelmeinél és elemi ösztöneinél fogva van a képernyők elé szegezve.

Olyan sok őrületet zúdítanak rá a társadalmunkra, hogy az emberek elkezdenek egymás ellen fordulni.

Hirdetés

Ez pedig nem véletlen, és valójában része annak a hatalmi megosztásnak, melyet médián keresztül kívánnak elérni a felettünk álló erők.

Amíg az emberek megosztottak, és különféle mondvacsinált ellentétek mentén egymásnak vannak ugrasztva,addig csak ügyes-bajos dolgaikkal, egymás gyepálásával foglalkoznak.

Így pedig soha senki sem fog a vörös függönyök mögé látni. Sosem látja majd senki az erdőt a fa mögött…

Az emberek teljesen megszállottjává váltak a saját meggyőződésüknek, véleményüknek és előítéleteiknek, ami mostanra egészen extrém viselkedési formákat eredményezett.

Az emberek legfrissebb hírekre adott reakciói automatikusak és kiszámíthatóak.

A néhai ikonromboló Terence McKenna rámutatott, hogy a rögeszmés és a nem vizsgált viselkedés az ismerős ingerek hatására, például amit a média közvetítette információk által kiváltott felháborodás minden egyes pillanatában láthatunk, olyan, mint a drogfüggőség.

McKenna ennél még egy lépéssel tovább ment és azt mondta, hogy a televízió volt a legnagyobb kábítószer, amit valaha is bevezettek a társadalomban.

Mit veszi rá az embereket, hogy átlagosan 5-7 órát töltsenek el a TV előtt ülve egy nap?

És mindeközben hogyan képesek hipnotikus elmeállapotban a vállalati és kormányzati propagandisták tudományosan kialakított üzeneteit fogyasztani?

Hirdetés

“A meglepő viselkedés az, ami riasztó a kábítószer-függőség miatt, hogy az emberek úgy viselkednek, mintha megszállottak lennének. A 20. század végén a legerősebb drog a televízió és a propaganda. És az, ahogyan a propagandát fogyasztjuk, lenyűgöző.”

Ez egy borzalmas és sajnos nagyon igaz “látlelet” a modern társadalomról.

A tévéképernyők előtt gubbasztó, lelkileg befelé fordult, introvertált embertípus lesz hamarosan többségben.

Ma már kiégett az emberi kreativitás, és építő üzenetek és gondolatok helyett a rombolás és az erőszak az, ami kikapcsol minket.

Ezek azok a dolgok, amik endorfin, azaz boldogsághormon termelésére késztetik az agyunkat.

Ez a mi kábítószerünk…

Ennek a kábítószernek pedig aljas manipulációs hatásai vannak.

Megmondják, hogy miről mit gondolj, hogy hogyan irigykedj a szomszédra, és miért és kit “kell” utálni. Hogy mi legyen a vallásod, a nemi identitásod, vagy a világról alkotott nézeted.

Valójában még azt is a tévéképernyőkön keresztül, a tölcséreken át az agyba ültetett manipulatív “vírusok” mondják meg, hogy mik legyenek a vágyaid…

Ez ellen a kábítószer ellen csak egyetlen dologgal tudunk védekezni:

Mégpedig azzal, ha megnyomjuk a piros gombot a távirányítón, és kilépünk végre a valóságba…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!