CímlapsztorikÉrdekes világ

A török hadsereg mindent legyalul: már Európát fenyegeti Erdogan – gyújtóponton a nagy, kontinensek közti háború?

Hibrid hadviselés indulhat az európai kontinens ellen. Megindult a keleti és nyugati civilizáció nagy háborúja. Az ENSZ Biztonsági Tanácsa is összeült.

Növekvő török fenyegetés?

Az ENSZ még egy biztonsági tanácskozást is összehívott ezzel kapcsolatban, valamint amiatt, hogy a török hadsereg már benyomult Szíriába.

egy lassabb, sokkal alattomosabb hadviselés léphetett életbe:

Hirdetés

Az anyaméhen keresztül harcolnak ellenünk, egyszerűen túl szülik majd Európát, miközben több millió keleti világból érkező menekült árasztja majd el a tehetetlen Európai uniót.

Ankarában azzal fenyegette meg az Európai Uniót, hogy 3,6 millió szíriai menekültet küld országából Európába, amennyiben az unió megszállásnak próbálja minősíteni a szerdán megkezdett török hadműveletet Északkelet-Szíriában.

Európának fel kell készülnie

Európának egyértelműen komoly feladata és szerepe lesz az eljövendő 2-3 évtizedben, de az is lehet, hogy a helyzet már sokkal korábban eszkalálódik valamivé, például egy háborúvá.

Az, hogy a kelet túlszüli a nyugatot, idővel egy demográfiai katasztrófát fog előidézni.

Az idő a keleti, főleg iszlám táptalajú világnak kedvez, egyre többen lesznek, míg az európai fehér ember egyre fogy.

Nyugat-Európa gazdag és fejlett országainak reprodukciós rátája egyre rosszabb, az emberek nem vállalnak annyi gyereket, miközben az oda beáramló menekültek minden létező módon próbálnak hatalmas és egyre nagyobb közösségeket létrehozni.

Ezek ma még kisebbségek, később a politikai képviselet nyomán a hatalom közelébe is kerülhetnek iszlám eredetű erők.

Előbb vagy utóbb tehát demokratikus választásokon kerülhetnek olyan képviselők vagy pártok hatalomra, akik a beáramlott első és másodgenerációs menekültek érdekeit fogják képviselni.

A hibrid hadviselés tehát bekebelezi az európai politikát is.

Hirdetés

A harmadik világháború sakktáblája

Sokak szerint az egész arra megy ki, hogy hamarosan újra Európa legyen az egész világ sakktáblája egy mindent elsöprő háborúban.

Ahogyan már korábban kétszer is a történelem folyamán.

Láthatjuk, hogy a menekültválság nagyrészt Európát sújtotta leginkább, és a növekvő orosz és amerikai befolyás mellett a Közel-Kelet fenyegetése szinte feldarabolja az egész kontinenst.

Hogy mi lesz ennek a vége?

Valamiféle nagy összecsapás, mely már nem fog lokálisan a Közel-Keletre korlátozódni…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!