CímlapsztorikEgészségünk

Dr. Christina Sanchez: a kannabisz gyógymódok a gyógyszeripar és a pénz miatt vannak eltitkolva a világ elől

Dr. Christna Sanchez több ízben, egyértelmű kísérletben bizonyította be: a kannabisz és a belőle készült kannabiszolaj valóban képes elpusztítani a rákos sejteket.

Ezt mind petri csészében sikerült bemutatnia, mind pedig egyes jól dokumentált orvosi esetekben is, konkrét betegeken.

A bátor kutatónő nyíltan beszélt arról, hogy mi is zajlott az elmúlt 20-30 évben a kannabisz boszorkányüldözésének leple alatt, és a gyógymód elhallgatása miért is volt szükséges.

Hirdetés

A gyógyszeripari érdekekkel ütközött volna ha az olcsó, szinte ingyen előállítható kannabisz felszínre tör és terjedni kezd a rákbetegek körében.

Már akkoriban is és jelenleg is – egyelőre – a kemoterápia és a sugarazás jelentik a legnagyobb bizniszt a világon.

Az egészségügyi bevételek és a gyógyszeripari profitok közel több mint fele az onkológiából áramlik a “gyógyszerbárók” zsebeibe.

Az egész ipar erre épült, az onkológiának súlyos csapás lett volna, ha a kannabiszt a 70-es évek megdöbbentő felfedezési után elkezdik bevezetni.

Akkoriban ugyanis egyes nagy gyógyszergyárak már rengeteg pénzt öltek a kemoterápiás méregkoktélok és vegyi anyagok kikísérletezésébe.

Kanadában emberek ezreit sikerült már meggyógyítani, köztük rákosokat, ízületi gyulladásban és Lou Gehrig-kórban szenvedőket is.

Dr. Christina Sanchez szerint kiváló hatékonyságú az AIDS betegségek kezelésében is, de erről szintén nagyon keveset hallani, mivel a gyógyszerlobbi érekében áll ezen eredmények eltusolása.

Manapság az egészségügy teljen eliparosodott.

Egyáltalán nem a betegségek gyógyítása a cél, éppen ellenkezőleg: a betegségek gyártása.

Hirdetés

Az orvosok már rég nem tanulnak annyit a betegségekről, pontosabban azok gyógyításáról, helyette azt magoltatják velük a különféle orvosi egyetemeken, hogy mit mire írjanak fel, hogy melyik pirulát mikor kell előrántani, mint valami “aduászt”.

Dr. Christina rávilágított egy érdekes tanulmány eredményeire is:

A földön a legegészségesebb gyerekek azoktól az anyáktól születtek, akik kendert fogyasztanak Jamaicában. A 80-as években tanulmány is készült erről, utána lehet nézni.

Az iskolákban manapság egyre több diáknál fordul elő figyelemhiányos rendellenesség, amire az orvosok vegyszereket írnak fel, például Ritalint.

Miért nem kenderolajat adnak?

Az nem ártana nekik! Ez egy olyan gyógyszer, amit egész életedben szedhetsz, nem válsz függővé tőle, és nem is ártalmas.

A legtöbb belső daganatot, a legkomolyabb rákos megbetegedések esetében, ha a pácienst még nem érte túl sok ártalom a kemoterápiától és a besugárzástól, akkor körülbelül 90 nap alatt gyógyítani lehet.

A kutatónő elmondta, hogyha valaki elé állna, hogy tüdőrákot diagnosztizáltak nála, akkor azt mondaná, hogy legalább egy 60 grammos kezelést lehetne neki javasolni, lassan növekvő adagokkal.

3 hónap múlva nagy lenne az esélye annak, hogy meg is szabadulna a ráktól.

A kannabisz egy olyan kincs, egy olyan zöld ellenszere lehet a jövőben rengeteg betegségnek, amit ma még elképzelni sem tudunk.

Léteznek arra vonatkozó felmérések, hogy mit okozna, ha beépítenék az emberek a kannabiszt a hétköznapjaikba:

A betegségek közel 60%-a teljesen eltűnne vagy jelentősen csökkenne az előfordulása a szívbetegségeknek, a sztróknak, a fejfájásoknak – még a migrénes eredetűnek is – a ráknak, az epilepsziának, a stressznek… és még lehetne sorolni.

Éppen ezért nem áll érdekében a gyógyszeriparon belül senkinek kiengedni a szellemet a palackiból.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!