CímlapsztorikMisztikum

A Vatikán eltitkol egy közelgő űrből érkező veszélyt? Megindulhatott a visszaszámlálás?

A Nibiru-kód és eltusolt NASA kutatások birtokában vannak?

Lehetséges, hogy a Vatikán papjai, és maga a pápa is tisztában van azzal, hogy mikor, és hogyan jönnek majd el a végidők?

Egyes információk szerint a fatimai harmadik titok végső megoldását csak a pápaság tudta, és ezt soha nem hozták nyilvánosságra.

Hirdetés

Az utolsó fatimai titok volt az, mely komoly információkat tartalmazott a világvégére vonatkozóan.

De mi is volt ez az egész? És az egyház miért is kezelte kiemelt dologként?

Az egyház hivatalosan is csodaként könyvelte el, de a három fatimai titok közül az utolsót csak II. János Pál pápa pontifikátusa idején, 2000-ben hozta nyilvánosságra.

Fatima városa erről lett híres, és azóta is igen gyakran emlegetik a kis közösség nevét, ugyanis itt esett meg a fatimai látomások mindegyike. Külön érdekesség, hogy Fatima nem volt más, mint Mohamed próféta egyik kedvenc lánya.

Sokak szerint maga a titok szimbolikusan értelmezhető, és valójában a Nibiru közeledtét vetíti előre, melyet a több ezer éves sumer próféciák már megjósoltak.

A NASA évtizedek óta érdeklődik a prófécia iránt, sokak szerint nem véletlenül, és a Vatikán is többször hangoztatta már azt, hogy a végidők közelednek.

Egyes konteók szerint ha mindezen információkat egybekapcsoljuk, kirajzolódik, hogy valóban egy várható kataklizmára készülnek a Vatikánban, vagyis tisztában lehetnek a vég pontos dátumával is.

Tényleg tudhat a Vatikán a Nibiru közeledéséről?

A NASA pedig sokkal több és aggasztóbb bizonyíték birtokában van, mint azt állítja?

Hirdetés

Azt már az amerikai űrügynökség is több ízben elismerte, hogy létezhet az eddig ismeretlen kilencedik bolygó a Naprendszer peremén.

A keringési ideje pedig több mint 3000 évre tehető, ami egybevág a Nibiruról szóló sumer legendákkal is.

Véletlen lenne…?

Csillagászati értelemben persze nem biztos, hogy a kilencedik bolygó veszélyt jelenthet a Földre, ütközni nem fogunk vele, viszont egybevágna a keringési ideje a Földön tapasztalt nagy tömeges kihalásokkal.

Ez pedig szintén nehezen magyarázható a véletlennek sokak szerint.

A Földközelbe érve egy a Földnél kétszer-háromszor nagyobb – ennyire saccolja a NASA a titokzatos bolygót is – objektum olyan árapály jelenséget és geológiai aktivitást váltana ki, ami katasztrófák egész sorát idézhetné elő.

A konteók szerint az egyház tud róla, de nem osztja meg ezt a tudást.

Talán mert egyedüli hatalomként kívánja túlélni a kárhozatot, vagy mert a titok egy olyan dolgot is elárul, ami mindent megváltoztatna Istennel, és a hittel kapcsolatban…

Azzal függhet össze egy nemrég bejelentett hír, mely a NASA megfigyeléseire alapszik:

A NASA a naptevékenység erősödését észlelte, ami azt jelenti, hogy új napciklus kezdődhet. A napsugárzás ilyenkor néha az átlagtól akár 30 százalékkal is eltérhet bizonyos hullámhossztartományokban.

A naptevékenység, amely hozzávetőlegesen 11 éves ciklusokat követ, a szoláris maximumoknál akár a műholdakat és a kommunikációs jeleket is megzavarhatja rövid időkre.

Egyes összeesküvés elméletek szerint azonban ez is A Nibiru közvetlen hatása, a bolygó olyan nagy és különleges ugyanis, hogy a hatásai a Napra is kiterjed.

Más csillagászok azonban szkeptikusok azt illetően és azt mondják: nincs olyan bolygó, melynek közvetlen hatása lehetne egy Nap méretű csillagra.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.