CímlapsztorikÉrdekes világ

A Vatikán már készül a halhatatlan Egregorok, fénylények és Jézus eljövetelére: az emberiség felemelkedése jön?

Már zajlik az emberiség felkészítése a korszakváltásra?

Egregorok ténykedése a Földön: már zajlik az emberiség felkészítése?

Kezdjük a legelején: mik is az egregorok, és mi köze ennek a Vatikánhoz?

Az egregor egy olyan okkult elképzelés, mely önálló, emberek és szellemi entitások által létrehozott gondolatformát, vagy csoporttudatot fejez ki, és amely kihat emberek valamely csoportja gondolkodásmódjára.

Hirdetés

Az egregorok ugyanakkor számos mítosz és legenda szerint konkrétabb formát is öltöttek már a múltban az emberi civilizáció során, egyfajta energia, vagy fénylényként.

Az egregorok a legendák szerint képesek voltak elérni az öröklét állapotát is, vagyis túljártak a halál eszén.

Az egyik legvadabb elképzelés szerint nem zárható ki, hogy a közel kétezer éve az emberiséget a kereszthalállal megváltó Jézus maga is egy ilyen egregor lehetett.

Jézus Egregorként térhet vissza a második eljövetelkor?

Ez utóbbi azonban némileg ellent mond annak, hogy az egregor fő célja a létezésének fenntartása.

Ha több ember elkezd hasonlóképp gondolkodni egy kérdéskörben, akkor a gondolataik energiája összeadódik és az energetikai síkon megjelenik egy energetikai potenciál, mely kiütközik a környezetéből.
Egyfajta csoportos elme jön létre, amikor az emberek tudatosan összeállnak egy közös cél érdekében.

Jézus tehát az emberiség egregorja lehetett.

Az egregor szerepe ugyanis ráillik Jézusra:

Stabilizálják azt a társadalmi szerkezetet, mely őket létrehozta, és energetikailag fenntartja. Mondjuk egy politikai párt esetében a párt egységét. Hiszen, ha szétesik, akkor az egregor is megszűnik.

A konkurens egregorokkal folyamatosan ví­v csatát.

Hirdetés

Egyrészt, hogy azokat megsemmisí­tse, másrészt meg, hogy a konkurens egregort energiájukkal éltető emberekből, minél többet átcsábítson a saját struktúrájába, s ezzel természetszerűleg erősödjék.

A teljes civilizációnk felemelkedhet vagy végleg elbukhat

A Vatikán állítólag a tudatában van annak, hogy mikor jöhet az emberiség felemelkedése, mely egyúttal Jézus második eljövetele is, amiről a Jelenések könyve ír a Bibliában.

Isten Mennyei királyságának eljövetele ugyanis nem más lehet, mint a teljes emberi civilizáció felemelkedése, vagy bukása, attól függően, hogy az emberi faj arra méltónak találtatik-e, hogy az egregorok és magasabb szintű entitások tovább foglalkozzanak velünk.

A nyugat teljes romlottsága a Római Birodalom bukás előtti alkonykorához hasonlít, enm véletlenül.

Egyes legendák szerint az egregorok lesznek azok, akik elhozzák az emberiség kollektív tudatalattijában a változásra való igényt.

Ha hallgatunk ezekre a hívó szavakra, ha észre vesszük, mi is zajlik körülöttünk, akkor valóban meg fog történni az emberiség spirituális és egyéb értelemben vett felemelkedése és az ezzel járó korszakváltás.

Azt ugyanis mindenki érzi, hogy a Földünk és az életünk alapvető átalakuláson megy keresztül, mely sokak szerint már 2020 óta zajlik.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.