Egészségünk

A világ legegészségesebb itala, igazi vitaminbomba, sokan nem tudnak róla és kidobják

Rengeteg betegséget megelőz, erősíti az immunrendszert és felturbózza a szervezetet.

Igazi csoda, méltatlanul kevesen fogyasztják

Fogadjunk, hogy még te sem tudtad, hogy mennyi mindenre jó. A természet a maga bölcsességében mindenre választ ad, minden betegségre van megfelelő gyógymód.

Legalábbis a régiek így tartották, és milyen igazuk volt!

Hirdetés

Itt minden mindennel összefügg… Az egyik legegészségesebb italt a világon mindannyian kóstolhattuk már, de lehet, hogy nem is tudtunk róla, hogy igazi természetes csodaszert iszunk.

Ráadásul nagyon sokan kidobják, pedig igazi kincs.

Savanyú csoda

A savanyú káposztát a régi öregek rendszeresen fogyasztották, nem véletlen, hogy jóval kevesebbszer látták az orvost, mint napjaink generációja.

Sokan töltött káposztaként eszik, azonban a nyers formájában van a legtöbb vitamin.

Ha nyersen esszük, számos egészségügyi problémára lehet gyógyír.

Egy bolgár táplálkozásszakértő, Donka Baikova szerint a savanyú káposzta segítségével könnyen megelőzhetjük a rákos betegségek kialakulását.

Nagyon sok vitamint tartalmaz, ezenkívül pedig egy természetes probiotikum, mely jót tesz az emésztésnek, és a bélrendszer egészségének is.

Igazi multivitamin koktél

Nagyon sok B és A vitamint tartalmaz, emellett nagy mennyiségben van benne kelen a foszfor, nátrium, vas és kén, valamint kalcium.

Mondhatni egy igazi multivitamin koktél, ami pont szükséges a szervezetünk számára. Télen nagyon sokan fogyasztják, és akik fogyasztják, azok között igazoltan kevesebb a beteg ember.

Egyrészt felturbózza az anyagcserénket, valamint az erjedéskor felszaporodó baktériumok savat termelnek, így meggátolják a káros mikrobák és organizmusok elszaporodását.

Hirdetés

A bélflóra számára ezzel egy természetes védelmet biztosít.

Naponta érdemes fogyasztani

Segít természetes módon beállítani a vércukrot, tisztítja a beleket, nem véletlen, hogy sok tisztító kúra alapja a savanyú káposzta, és annak leve.

A levét tényleg érdemes akár napi szinten fogyasztani, egy 1 dl-es mennyiségben.

Többet nem érdemes, vagy legalábbis csak egyéni tűrőképességgel, mivel nagyobb mennyiségben meghajthatja a gyomrunkat.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!