CímlapsztorikÉrdekes világ

Agenda-21: tényleg elkezdődött a szegények kiirtása a bolygóról?

Megdöbbentő látszólagos összefüggések újra felvetették az egyik legriasztóbb és egyben legnépszerűbb konteót arról, hogy a világelit a szegénység felszámolásán dolgozik.

Ki akarják irtani, a szegényekkel együtt…?

Utána jártunk!

Hirdetés

Alapvető érdekek fűződnek ahhoz, hogy idő előtt lecsökkentsék a Föld lakosságát?

Tényleg ezt találták ki végső megoltásként az Új Világrendben hívő szabadkőműves körök, és a végső cél a lakosság 500 millió körülire csökkentése?

Az Agenda 21 protokoll egyik fő összeesküvés elmélete szerint ugyanis különféle csöndes háborúkkal folyamatosan próbálják elérni, hogy a népességrobbanás leálljon, vagy a Földbolygón élő embertömeg fogyásnak induljon.

A háttérben különféle élelmiszeripari megoldások, az egészségügy és az oktatás lezüllesztése ugyanúgy szerepet játszik, mint a légkörben történő vegyi permetezés, chemtrail

– állítják a konteók.

A vegyi permetekről már régóta beszélik, hogy valójában betegségeket terjeszthetnek vele, és egyéb káros anyagokat, noha a mai napig nincs rá perdöntő bizonyíték, így nem jelenthető ki, hogy létezne ilyen.

Az oltásokkal való “tömeggyilkosság” konteója is megbukni látszik hiszen az oltásokkal – nem csak most, hanem évtizedek óta – rengeteg embert mentettek meg és felszámolták a gyermekhalandóságot…stb.

Vajon van igazság azzal kapcsolatban, hogy bizonyos iparosított folyamatok ténylegesen az emberi egészség kárára zajlanak globális szinten?

Az Agenda 21 protokoll feltehetően tényleg létezik, de nem a konteós értelemben.

Hirdetés

Sokkal kifinomultabb és aljasabb eszközökkel dolgozhatnak a háttérben azért, hogy fogyjon a Föld lakossága…

Hiszen ma már tudjuk, tény, hogy az élelmiszeripar hemzseg a rákeltő adalékoktól, ételeink nagy része mű, méghozzá olyannyira, hogy heti szinten egy bankkártyányi mikroműanyag kerül a szervezetünkbe.

Emellett valóban látszik a gazdaságon, az adósság alapú pénzrendszeren, hogy az embereket örök adósságba hajszolva próbálják elérni, hogy kétszer meggondolja a családalapítást.

Arról nem beszélve, hogy a klasszikus családmodell folyamatosan támadva volt az elmúlt néhány évtizedben…

LMBTQ propaganda, gyermektelen, karrierista élet “reklámozása”, divattá tétele…stb.

Jól látszik tehát, hogy nem feltétlen van szüksége a mindenkori Új Világrendet tervezgető elitnek ahhoz, hogy kezdetét vegye az emberi populáció lassú, de biztos úton való “lecsökkentése.”

Azaz az emberi civilizáció tervezett “tarvágása”…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Ha tetszett, kövesd partnerünk tartalmait is!

Iratkozz fel a csatornára.

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.