CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Alex Collier: titkos bázisok a Marson: létezik egy “Ádám” és egy “Éva” Mars bázis

Alex Collier megdöbbentő információkat árult el a titkos marsi bázisokról, melyekről a NASA tud, de évtizedek óta hallgatnak róluk…

Manapság Önök közül sokan hallhattak a Mars Cydonia térségéről és a piramisairól.

De ott még vannak a ( galaktikus ) háborúk idején lerombolt további építmények, melyeket még nem fedeztek fel.

Hirdetés

Érdekes az is, hogy Kairó városát az egyiptomiak al-Káhira-nak nevezik, mely a Mars bolygót jelenti, és hogy ez már évezredek óta benne van ebben a nyelvben. Furcsa egybeesés

A Tharsis-hátság néven ismert marsi területen egy körülbelül 69 millió éves régi város romjai találhatók.

Az Utópia nevű területen is van egy romba dőlt város, mely ugyanolyan idős, mint a tharsisi romok.

Ezeket a városokat tehát már 69 millió éve betemette a homok.

Egy igazán érdekes terület még a Mariner völgyrendszer (Valles Marineris), ahol egy lantbeliek által alapított, 113 millió éve betemetett ősi város rejlik.

A földalatti alagutak és barlangok óriási hálózata található ezen a vidéken. De itt található meg az „Éva” kódnevű (titkos) földi bázis is.

Az „Éva” marsi bázis

Ez a Marson létesült „Éva” nevű földi bázis egy hatalmas épületkomplexum, mely eredetileg több millió évvel ezelőtt épült, újra lakhatóvá tételében pedig a szürkék segítettek a földi világkormánynak.

118 mérföld ( 190 km ) hosszan terül el, és az épületrendszer néhány helyen a felszín alatt három emelet mély.

Ez ad otthont körülbelül 300.000 ( földi ) embernek, és a legmélyebb része 6200 lábbal ( 1890 méterrel ) van a felszín alatt.

Hirdetés

A felszín felé négy bejárat vezet, mely áll két liftaknából és két nyomáskiegyenlítő hangárbejáratból, a hozzátartozó liftekkel.

Más szóval, ha mi iderepülnénk egy űrhajóval, és berepülnénk a hangárba, ami bezárulna mögöttünk, máris az épületkomplexum lecsökkent nyomásviszonyai alá kerülnénk. Így működik az egész.

Az „Ádám” marsi bázis

Nagyon sok rakománnyal megrakodott űrhajó, mint már korábban említettem, először a Holdat érintve Oroszországból és az indiai-óceáni Diego Garcia szigetéről jön a Marsra.

A Hellas Planitia vagy Arany-síkság néven ismert marsi terület a helye egy másik földi kolóniának; a terület keleti részén fekvő város kódneve „Ádám”. Réges-régen itt egy nagy édesvízi tó terült el. ( A felszín alatt most is nagy vízkészletek vannak. )

A terület szélén lévő hegyláncba építve lényegében három nagy kupolás építmény található. A legnagyobb kupola átmérője 2,6 mérföld ( 4,2 km ), és a másik kettő átlagosan egy mérföld ( 1,6 km ) hosszú.

Mindegyik kupolás építményt alagutak kötik össze egymással. A legnagyobb dóm 1000 láb ( 300 méter ) mélyen van beépítve a Mars felszínébe.

A hegylánc alatt, ahol az Ádám nevű bázis található, van még egy másik alagút is, ami egy hét négyzetmérföld ( 18 négyzetkilométer ) nagyságú barlangvároshoz vezet.

De az andromédaiak sem tudják igazán, hogy mi folyik ott, mert az Orioni Csoport ezen a helyen egy olyan erőteret alakított ki, amely meggátolja az információszerzést, így senki nem láthatja, hogy mit csinálnak ebben a barlangban.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.