CímlapsztorikÉrdekes világ

Arnold Schwarzenegger legendás motivációs beszéde, mely bárkit felszed a padlóról

Ezt mindenkinek meg kellene néznie minden egyes reggel, ébredés után, és boldog, SIKERES, és CÉLTUDATOS emberek járnának közöttünk.

Mi valósággal beleborzongtunk, mire végig néztük!

Arnold Schwarzenegger, a testépítő legenda, a sztár, a sikeres kormányzó szól hozzánk, nem is akárhogy.

Hirdetés

Arnold Schwarzenegger sosem tanult harcművészetet, mégis sokat tanulhatunk tőle. Az aranyat érő szavait lefordítjuk azoknak, akik nem tudnak angolul.

“Ha el szeretnél érni valamit, nagyban kell gondolkodnod. A csillagokat kell becéloznod.” – ezzel az idézettel kezd a felvétel, ami Arnold életének legszebb és legnehezebb pillanataiból szemezget.

“Nem csak egy testépítő bajnok szerettem volna lenni, én akartam lenni a valaha élt legjobb testépítő a világon. Ne feledjétek: soha ne gondolkozzatok kicsiben. Gondolkozzatok nagyban. Mindig legyen egy víziótok. Ha ez nincs meg, ha nincs cél előttetek, akkor csak úsztok az árral, cél nélkül. Találjátok meg a céljaitokat, és kövessétek őket.”

Arnold üres zsebbel, de tele álmokkal, célokkal és ötletekkel utazott Ausztriából az Egyesült Államokba. Rengetegen kinevették. Volt, aki a kinézetét nézte le, de voltak olyanok is, akik az akcentusa miatt csúfolták.

“Láttál már nemzetközi filmsztárt német akcentussal?” – az ehhez hasonló szavakkal találkozott majdnem minden utcasarkon. “Felejtsd el!” – mondták neki. Utólag erre a következtetésre jutott Arnold:

“Mindig lesznek kétkedők. Ne figyeljetek rájuk. Bízzatok saját magatokban!” – ez az elv odáig vitte Arnoldot, hogy az egyik filmrendező egyszer azt mondta: “Ha nem született volna meg Arnold, építenünk kellett volna egyet.”

“Ne engedjétek meg másoknak, hogy megmondják, mit csináljatok, hogy mit álmodjatok. Ne féljetek a kudarctól! Mindent, amit valaha is megpróbáltam véghezvinni, úgy csináltam, hogy nem zavart, ha esetleg kudarcot vallok.”

Érdemes végignézni a videót, ez bárkit feltölt erővel és motivációval, kapjon bármekkora pofont az élettől, kerüljön bármilyen mélyre…

Ezekért a szavakért mi tiszteletbeli fekete övet adunk Arnoldnak.

Hirdetés

Zseniális karakter, nagyszerű ember, és az elpusztíthatatlan akarat mintaképe. Reméljük, hogy másokat is motiválni fog a videó.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!