Misztikum

Árnyékkormányok, árnyékkabinetek: a világellenes páholyok kezében van a bolygó társadalma feletti kontroll!

A jelenleg regnáló kormányok mindegyike rendelkezik egy sötét “tükörképpel”, mely a társadalom ellen dolgozik…

Az árnyékkabinet (vagy árnyékkormány) egy olyan ellenzéki politikusokból álló, általában nem hivatalos csoport, akik többnyire a hivatalban levő kormány minisztériumszerkezetét követve egy alternatív testületet alkotnak.

Célja általában annak a bemutatása, hogy bizonyos kérdésekben az adott ellenzéki párt hogyan cselekedne, ha kormányon lenne.

Hirdetés

Ezáltal e párt saját alternatív kormányzóképességét is demonstrálni igyekszik a közvélemény előtt.

Ugyaniylen árnyékkabinetekkel van tele a világ.

A jelenleg regnáló kormányok mindegyike rendelkezik egy sötét “tükörképpel”, mely a társadalom ellen dolgozik…

Sokak szerint ilyen szabadkőműves kötődésű árnyékkormányok működnek többek között az EU-ban is, melyekhez ezer szálon kötődnek ismert politikusok, mint Jean Claude Juncker, Angela Merkel, vagy maga Ferenc pápa is.

Bár látszólag “kivonultak” a mainstream politikából – legalábbis Juncker – a valóságban a hatalmuk soha nem látott erőre tör.

Az árnyékkormányok felelősek az elmúlt évtizedek nagy háborúiért és súlyos tragédiáiért, false flag merényleteiért, melyeket politika érdekekből vagy hangulatkeltés végett hajtottak végre, rendeltek meg.

Jelenleg is zajlik ténykedésük, és ebből az átlag választó semmit sem vesz észre, hiszen mindenkit az orránál fogja vezetnek ezek a szervezetek.

Látszólag biztosítják a szabad választásokat, valójában azonban minden eleve meg van szervezve, bundázva.

Ne gondoljuk egy percig sem azt, hogyha bármiféle jelentősége lenne a szavazásoknak, azt egy percig is engednék…

Hirdetés

Mindent a kezükben tartanak, és már a kezdetektől fogva az ellen dolgoznak, hogy a társadalom újra meg tudjon erősödni, kvázi újra tudja szervezni önmagát.

Ennek látható jele az, hogy időnként újra meg újra lenullázzák a társadalmakat és az egyes országok gazdasági és egyéb lehetőségeit, miközben folyamatosan nyirbálják a népek önrendelkezési jogát.

Ezzel pedig egyértelműen az Egyvilágrend – más nevén Új Világrend központosított kormányzási modellje felé terelik a mit sem sejtő társadalmat.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!