Misztikum

Ez a 7 féle élet vár mindenkire, aki el akarja érni a tökéletes karmikus megtisztulást.

Minden lélek 7-szer születik le a Földre: megtudhatod, hányadik életed éled!

Egyes elképzelések szerint nem kevesebb, mint 7 alkalommal születünk le a földi világba, melynek során más és más megtapasztalásra szomjazunk.

A következő pontok alapján te is behatárolhatod, hogy melyik korszakodba vagy éppen.

Hirdetés

Újszülött korszak

Úgy érzed, mintha az élet számodra sokkal nehezebb lenne, mint a környezeted számára. Rengeteg akadállyal kell szembenézned és túlhaladva rajtuk továbbra sem érzed egyszerűbbnek az utadat.

Miközben mások haladnak felfelé a ranglétrán és párkapcsolataikban is folyamatosan szintet lépnek, addig neked ezek a dolgok nagy kínszenvedések árán vagy úgy fest, egyáltalán nem akarnak összejönni.

Bármennyire is nehéznek tűnik most a helyzeted, ezen a szakaszon túl kell esned, hogy később ebből előnyt kovácsolj.

A tanuló korszak

Teljesen lenyűgöz a körülötted lévő világ és gyakorlatilag minden érdekel. Mindenben képes vagy találni valami érdekfeszítőt. Több munkatípus és hobbi iránt is érdeklődsz, lehetőleg minél több dolgot szeretnél megtapasztalni.

Nem kizárt, hogy egyik tanfolyamot végzed a másik után, mert mindig felkelti valami új dolog az érdeklődésedet.

A kalandor korszak

A tanulás korszaka után arra vágysz, hogy felfedezd a világot és ne csak a közvetlen környezetedet ismerd meg. Képes lennél akár évente más országban élni. Az utazásnak már a gondolata is örömmel tölt el, így egy lehetőséget sem szalasztasz el, ha arról van szó, hogy egy új várost, egy új vidéket, egy új kultúrát ismerhetsz meg.

A szerelem korszaka

Ebben az életben az elsődleges dolog számodra az, hogy megtapasztald az igaz szerelmet.

Már gyerekként is volt barátod/barátnőd és tinédzser korod óta álmodozol az igaziról, akivel közös otthont és családot építhettek fel, és aki mellett boldogan élhetsz életed végéig. A hűség nem béklyó számodra.

A siker korszaka

Leghőbb vágyad, hogy beteljesíthesd életcélodat, ami nem más, mint nyomot hagyni ebben a világban egy fontos, felelősségteljes munka, közszereplés, valamilyen művészeti alkotás vagy olyasmi révén, amellyel hírnevet szerezhetsz magadnak.

Hirdetés

Hiszel abban, hogy a tökéletes elköteleződés, erőbedobás és kitartás előbb vagy utóbb meghozza a gyümölcsét és ez így is szokott lenni.

Az adakozó korszak

Ebben az életedben sokkal boldogabbá tesz az, ha mások szolgálatában állhatsz, mint az, hogy a saját sikereidet, céljaidat elérd, beteljesítsd.

Elégedettséggel tölt el, ha családod támasza lehetsz és mindent megadhatsz nekik vagy a munkád olyan típusú, amelyen keresztül mások életét egyszerűbbé, boldogabbá, egészségesebbé teheted.

Gyakran helyezed magad háttérbe mások javára.

A beteljesülés korszaka

Ez az utolsó leszületésed, amelyben már sok tapasztalat áll a hátad mögött.

okaktól hallod/hallottad gyerekként vagy fiatalabb korodban, hogy érettebb vagy a korodnál és gyakran hívnak bölcs gondolkodásúnak.

Az élet apró örömei is boldogsággal töltenek el, az anyagi javak pedig annyira érdekelnek csupán, hogy az alapvető szükségleteid meglegyenek.

Mindenre van egy jó válaszod, tudod, hogy kivel hogyan kell kommunikálni és környezeted gyakran fordul hozzád tanácsért.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!