CímlapsztorikÉrdekes világ

Az Anunnakik ősi isteneink visszatérése: az idegen faj fogja visszahozni a reményt a Földre?

A tudás a bolygónk megmentésének kulcsa lehet. Az ősi próféciák elbeszélései szerint a kozmosz teremtői a jövőben napon visszatérnek, felemelni az emberi civilizációt. Már ha hagyjuk…

Aki egy kicsit is jobban tisztában van az emberiség sötét múltjával kapcsolatban, az tudja, hogy kizár,t hogy az ember egyedül érte volna el azt, amit elért.

A világtörténelem során számtalan alkalommal segítsége volt.

Hirdetés

Külső segítsége. Égi istenek segítették az úton, és szinte a semmiből, teljesen váratlanul alakult ki a majomból, állítólag.

A gond csak az, hogy a mai napig nem találják ezt a kapcsot a két faj között, ez pedig felveti a lehetőségét annak, hogy az evolúció talán tévedett… Méghozzá óriásit.

persze a mainstream régészet ezt tudja, sőt azt is, hogy az emberiség egy genetikai program terméke itt a Földön.

Évmilliókkal ezelőtt egy földönkívüli faj- az Anunnakik – hozhattak létre minket, főleg rabszolga munkára. Akkoriban megszállták a Földet, hogy bányászati tevékenységet folytassanak.

Szükségük volt az aranyra, ugyanis a saját bolygójuk haldoklott, és ez a nemesfém kulcseleme volt a megmentésére.

Már Zecharia Sithcin sumer régészkutató és könyvíró is rengeteget kutatott azután, hogy milyen kapcsolatban is voltak a sumerok az ősi, égből érkezett istenekkel.

Egy ősi tudást adtak át az emberiség számára, melyet elsajátítva jöttek rá, hogyan kell eszközöket építeni, társadalmat alakítani, formálni, városállamokat létrehozni.

Idővel az idegenek elhagyták a Földet, és tovább álltak a kozmosz mélyére, a sötétségben eltűnve.

Ősi műholdalkat és őrszemeket – ilyen lehet a Fekete lovag műhold is – hagytak hátra, hogy rajtunk tartsák óvó tekintetüket.

Hirdetés

Így bizonyos értelemben soha nem mentek el igazán.

Egy napon majd vissza fognak térni, ezt a sumer próféciák is egyértelműen leírják…

Ez a Földnek egy olyan időszakában fog megtörténni, amikor kritikus állapotban lesz a természet és az élővilág. Mivel az ő teremtményeik vagyunk, nem fogják hagyni, hogy teljes mértékben kipusztítsuk önmagunkat.

El fognak jönni a szmogtól fuldokló, haldokló Földre, hogy elhozzák a FÉNYT, mely egy újabb ősi tudással ajándékozhatja majd meg az emberiséget.

Ez lesz az emberiség második felvilágosodásának hajnala…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!