Misztikum

Az atlantiszi gyűrű mindentől megvéd: mágikus erő veszi körbe azt, aki egy ilyet birtokol

Egyre többen használnak ilyet, mutatjuk, hogy mit kell tudnod róla, hogy valóban hasson!

Világszerte terjedni kezdtek az úgynevezett atlantiszi, vagy Atlantisz-gyűrűk, nem véletlenül.

Sokan mágikus erőt tulajdonítanak ezeknek a gyűrűknek, melyek képesek megvédeni bizonyos dolgokról, és mély hatást gyakorolnak az életünkre, a viselőjük életére.

Hirdetés

Az atlantiszi gyűrű háttér történetéről egy korábbi cikkben már itt írtunk, hogy mikor és hol találták meg az első és eredeti gyűrűt.

Arról még viszont nem esett szó, hogyan tudsz hozzájutni, vagy ha már hozzájutottál, mi is a dolgod ezzel a különleges gyűrűvel.

Hogy szerezed be, és melyik gyűrű valódi?

A gyűrű ereje a mintázatban rejlik, független attól, milyen anyagból, vagy ékkövek felhasználásával készítik. Az atlantiszi gyűrű sokszorosított másai a gyártásban felhasznált anyagaikban különböznek.

Gyakran ékkövekkel díszítik, de a gyűrű maga nem a felhasznált anyagok, hanem a meghatározott rend szerint elrendezett geometrikus formák sugárzása miatt aktív. Í

Így akár a papírra lerajzolt minta is tökéletesen működik. Ilyenformán

Atlantisz ezen öröksége teljesen ingyenes és mindenki számára hozzáférhető.

Át kell tisztítani, mielőtt felveszed

A vásárlás után a gyűrűt mosd le vízzel, amelybe egy csipetnyi tengeri sót oldottál fel. Ezzel azon személyek láthatatlan lenyomatait tisztíthatod le, akik addig a gyűrűt megérinthették.

Ettől kezdve ne add más személyek kezébe, mivel a gyűrű tulajdonosa személyes energiamezőjének részévé válik, amely minden egyes embernél egyedi.

Ha ez mégis megtörténne, ismételd meg a fenti tisztító kezelést, ez nagyon fontos!

Ajánlott a gyűrűt háromhavonta 72 órára a tengeri sót tartalmazó vízbe áztatni.

Hirdetés

Így viseld az atlantiszi gyűrűt

Az atlantiszi gyűrű teljes felülete fehér fénnyel sugároz, de nyomokban felfedezhető benne minimális zöld pozitív és zöld negatív szín is. Így minden gyűrűnek két pólusa van és nem mindegy, hogy melyik oldalát hordjuk az ujjtő felé.

Mielőtt az új gyűrűt viselni kezdenéd, mérd meg előbb ingával (vagy kérjünk meg erre egy ingával bánni tudó személyt), hogy melyik oldala pozitív (pontosabban: melyik oldala felel meg a pozitív zöld színnek), és melyik a negatív.

Ehhez fektesd az asztalra a gyűrűt, és az ingát fölötte tartva a következő kérdést tedd fel; “Milyen pólusa van a gyűrű jelenleg vizsgált oldalának?”

Ehhez azt a konvenciót fogadd el, miszerint a pozitív oldal megjelölése az inga jobbra való forgásának, a negatívé pedig a baloldalra való forgásnak felel meg.

Ezután a pozitív oldalt mindig az ujjtő felé fordítva viseld a gyűrűt.

A gyűrű hatása természetesen nem helyettesítheti az orvosi kezelést, de kitűnő kiegészítője lehet az orvosi és a természetgyógyászati kezeléseknek.

Amikor a gyűrűt a megfelelő ujjra húzzuk fel, egy adott akupunktúrás csatornában, illetve az ujjakon lévő reflexzónákban is energiaáramlást serkentünk.

Ez egyrészt beindítja a szervezet saját öngyógyító erőit, másrészt a gyűrű vonzza a finom kozmikus energiákat is.

Nagy a valószínűsége, hogy a gyűrűt nem fogod tudni állandóan viselni. Engedj magadnak egy kis időt arra, hogy kitapasztald, hogyan kell vele élned. Ne akarj túl sokat egyszerre, és bízz a Felső Énedben.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!