CímlapsztorikTudomány

Az egész világ átverve: 3 év után sem bomlanak le a lebomló szatyrok, zacskók, minden csak szemfényvesztés volt!

Ezek után semmit sem lehet már elhinni a globalista korporációknak… túlélte a 3 évet és még egy nagy bevásárlást is kibírt utána!

ENNYIT ERRŐL!

Az egész csak a felső tízezer gazdagodását szolgálja, azzal senki sem törődik, hogy az emberiség 90%-a lassan szemétbe fullad!

Hirdetés

A lebomlós szatyrok és zacskók hazugsága

Nemrégiben nagy fordulópontot jelentett a műanyagszennyezés elleni harcban az, hogy az EU nyíltan felvállalta a műanyagok kivezetésének felelősségét.

Ezzel szinte egyetlen kontinensként mutatunk példát az egész világnak.

Azonban a világkorporációk, gazdag és kapzsi nagyvállalatok világában minden telejen a fordítottja annak, amilyne törekvések zajlanak az egyéni szinteken.

Nemrég kiderült ugyanis, hogy a lebomlónak hirdetett zacskók és szatyrok egyáltalán nem bomlanak le. Az egyiket 3 év után találták meg, méghozzá a Plymouthi Egyetem Nemzetközi Tengeri hulladék Kutatóközpontjának tudósainak ellenőrzésével.

Az egész világot megvezették

Igen, az egész világot átverték azok a nagyvállalatok, akik a műanyag hulladékaikat lebomlóként hirdették.

Ezzel azonban nem csak a fogyasztókat verték át, de óriási felelősségük van a bolygó tönkretételében és a hazudozásban is.

3 év után sem bomlott le…

“Három év után egészen elképesztő, hogy egy zacskó képes megtartani egy bevásárlást. Különösen a lebomló zacskóknál volt ez fura.

Ha azt látjuk, hogy valamit lebomlóként címkéznek, magától értetődően arra gondolnánk, hogy az a hagyományos műanyagoknál gyorsabban bomlik le.

De vizsgálataink szerint három év elteltével nem ez a helyzet” – mesélte az egyik kutató.

Hirdetés

A kutatók tengervízben, illetve elásva tartottak zacskókat három évig. Mint írták, a komposztálható zacskó ennyi idő alatt már a földben is használhatatlanra bomlik, bár 27 hónap után még ott is megtalálható.

De legalább már képes szétszakadni ha terhelik… ez is valami, de valljuk be, ezt egy jól megpakolt teszkós szatyor is tudja “frissen”…

Minden a pénzről szól

Egyértelmű, hogy a nagy világvállalatok, gazdag “fejesek” semmitől sem riadnak vissza, még a környezetünk, az OTTHONUNK tönkretételétől sem, ha hazudni kell azért, hogy pénzüknél legyenek.

Valójában a lebomlósnak hazudott műanyag és egyéb káros anyagokból freccsentett zacskók és szatyrok óriási üzletnek bizonyultak.

Hiszen ki ne vett volna ilyet az elmúlt 20 évben?

Elvégre tudat alatt még a legostobább, egyszerű ember is arra vágyik, hogy megnyugtassa a lelkiismeretét azzal, hogy “na öregapám, én lebomló szatyrot vettem..”.

Erre kiderül, hogy minden csak szemfényvesztés volt.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!