CímlapsztorikÉrdekes világ

“Az emberek félelmét kell kiszolgálni” – bennfentes tálalt ki 2020 eseményeiről – SEMMI sem volt véletlen

Mindenki látja, hogy valami megváltozott, és 2020 eleje óta egyfajta társadalmi és civilizációs “szoktatás” tanúi, átélői vagyunk.

Sokan azonban nem tudnak arról, vagy nem is akarnak tudomást venni róla, hogy egyúttal mi vagyunk ennek az egész társadalmi kísérletezgetésnek az alanyai.

Ne legyenek illúzióink.

Hirdetés

Minden azért történik, hogy felmérjék a társadalmunk tűrőképességét.

“Az emberek félelmét akarják kiszolgálni”

– állítja egy neve elhallgatását kérő bennfentes, aki nemzetközi politikusokat és döntéshozókat is ismer, napi szinten kapcsolatban áll velük.

Elmondása szerint a 2020 elején berobbanó járvány sem volt teljesen a véletlen műve, de ezzel kapcsolatban nem bocsátkozik bele a részletekbe.

A cél nem csak egy világméretű pánik megkomponálása, és egy globális katasztrófa szimulálása volt, hanem az, hogy átverjenek egyes dolgokat a társadalmon.

Olyan dolgokat, amiket a “sima” egyszerű politikán keresztül képtelenség lett volna a régi világban.

Mint a magánszféra csorbítása, az emberek nyomkövetése, vagy az otthonaikba való “visszatoloncolás”, kötelező maszkviselés, vagy a távolságtartásra “szoktatás”.

Egy inhumánus világot akarnak felépíteni, és azt vizsgálták, vizsgálják közben, hogy ennek milyen hatása van mind az egyénre, mind pedig a tömegre, annak kollektív tudatára.

A civilizáció teljes megváltoztatása tehát elkezdődött, és egyáltalán nem vagyunk még a végén.

Hirdetés

A maszkviselés, a higiéniai szabályok és a távolságtartás még hosszú ideig az életünk része lesz, minderre legalább addig szükségünk lesz, amíg a lakosság 60-70 százalékát be nem oltják, ráadásul időbe telik, mire kialakul majd az immunitás.

A WHO ezt már pedzegeti:

A jelen járványa nem egy szezonális betegség lesz, hanem egy sokáig elhúzódó járvány, amely hol fellángol, hol mérséklődik.

Idővel pedig szükség lesz majd egy Új Világrendre, egy új világnézettel, és egy New Age-szerű vallással, mert a kereszténységnek és az iszlámnak leáldoznak.

A távolságtartás kultúráját pedig végérvényesen be fogják vezetni.

Ne feledjétek, még csak az elején tartunk a nagy, globális kísérletnek – ennél sokkal rosszabb dolgok várnak az emberiségre – állítja a bennfentes.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.