CímlapsztorikÉrdekes világ

Nigel Farage bemutatta a menekülteknek készült luxushoteleket – Videó

Mindeközben az Európai Unió állampolgárai MILLIÓ SZÁMRA éheznek és van, ahol télen tűzifára sem futja…

MIÉRT NEM az ő megsegítésükre költenek?

Miért nem ŐKET költöztetik be ezekbe a hotelekbe? Ja, hogy ők nem “importált” fogyasztói a kapitalista társadalomnak…?!

Hirdetés

Hát innen fúj a szél…?!

Nigel Farage egy óriási botrányt kavart bejegyzésében mutatta be az Angliai tengerpartoknál üzemeltetett “menekült hotelek” luxuskörülményeit.

Duplaágyas, lapostévével felszerelt hotelszobákról van szó, ami még akkor is enyhe túlzásnak számítana, hogyha ezt mind nem az angol adófizetők pénzéből finanszíroznák, hiszen a szolgáltatás egy többcsillagos wellness-szálloda színvonalával egyenértékű.

Az uniószkeptikus politikus legfőbb feladatának tartja, hogy az angolszász lakosságot ráébressze az országukban évek óta titokban lezajló illegális honfoglalásra.

Ez az állam által pénzelt betelepítés nemcsak azért felháborító, mert az egészet az angol adófizetők pénzéből finanszírozzák, hanem mert általuk jelentősen megnőtt a bűncselekmények és zavargások száma a part menti kisvárosokban.

Egy másik bejegyzésében Farage azt írja, hogy egyes napokon több, mint 50 migránshajó is kiköt Anglia partjainál.

Egyébként Farage támogatja az iszlám vallású bevándorlók legális úton történő betelepítését, azzal a feltétellel, hogy hajlandóak integrálódni a helyi társadalomba és elfogadni az ottani normákat.

Sajnos az elmúlt években Nyugat-Európában és a Brit-szigeteken is egyre gyakrabban lehet hallani radikális iszlamista csoportokról, akik terrorban tartják a lakosságot.

Elképesztő, ami Angliában zajlik, és sajnos ez nem egyedi történet.

Hirdetés

Görögországban és Franciaországban, de még a németeknél is “üzemelnek” hasonlóan luxus körülmények között, kifejezetten menekülteknek fenntartott hotelek.

Mindeközben az adófizetők pénzéből nem a magyar vagy más európai uniós családok megsegítésére megy e a pénz, hanem ezekre az embertömegekre, akik még integrálódni sem lesznek képesek az európai társadalomba…

Egyre többen gondolják úgy hogy minden egyes euró csak kidobott pénz, amit az integrálási programokba ölnek miattuk.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.