CímlapsztorikÉrdekes világTudomány

Az emberiség hamarosan kipusztul: sötét ok miatt nem vették fel velünk a kapcsolatot a földönkívüliek

Tudósok jöhettek rá egy igen aggasztó dologra:

Ha ez igaz, nem fog többé senki nyugodtan aludni…

“Meg sem próbálják felvenni egy haldokló civilizációval a kapcsolatot, mert nem származik belőle semmi hasznuk és már nem tudnak rajtunk segíteni.”

Hirdetés

Megvan,. miért nem találtak még ránk a földönkívüliek és mi miért nem bukkantunk még nyomaikra.

Mert rejtőzködnek, minket pedig szándékosan elkerülnek.

Tudósok egy igen bizarr, de sajnos nagyon is logikus és lehetséges elmélettel álltak elő, ami ha valóban bebizonyosodik a jövőben, akkor annak az egész civilizáció issza meg a levét.

Ez ugyanis azt jelentené, hogy az emberiség napjai meg vannak számlálva és senki, sem sem fog megmenteni minket a végső pusztulástól.

Arról van szó ugyanis, hogy az emberiség túlságosan fejletlen és kártékony, önpusztító lehet az idegen civilizációk számára.

Éppen ezért ha tudnak is rólunk, szándékosan és nagy ívben kerülnek minket, nem foglalkoznak a Földdel.

Egy még szofisztikáltabb elmélet szerint az idegenek rég tudják, hogy mi lesz az emberiség várható sorsa abból, hogy évtizedek óta tanulmányoznak minket, és ezek alapján gőzerővel robogunk a saját kihalásunk felé.

“Meg sem próbálják felvenni egy haldokló civilizációval a kapcsolatot, mert nem származik belőle semmi hasznuk és már nem tudnak rajtunk segíteni”

-vélik a tudósok.

Hirdetés

Az emberiség már menthetetlenül bekerült abba az önpusztító spirálba, amit az alsóbb rendű civilizációk betegségének gondolnak.

Az idegenek nagy valószínűséggel már a múltban is több ízben kísérték figyelemmel más, korábbi emberi civilizációk felemelkedését és bukását.

Ezek “életútja” mind ugyanúgy érhetett véget, így a jelenlegi modern emberi civilizáció is hasonló sorsra juthat, így gyakorlatilag mindannyiunk ideje meg van számlálva.

Persze ez csak egy lehetséges hipotézis arra vonatkozóan, hogy miért nem léptek még kapcsolatba velünk mások.

Azonban ha valóban ez az igazság, akkor az emberi faj számára nem tartogat túl sok jót a jövő…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!