Érdekes világ

Az ENSZ már régóta menekültekkel akarja elárasztani Európát? A Kalergi-terv valóban létezik?

Már egy 2000-ben kiszivárgó jelentés is 159 millió menekült betelepítésének szükségességéről beszélt.

Mi az igazság Európa kevert fajúvá tétele mögött?

Az ENSZ és az EU vezetése régóta tervezte a bevándorlást?

Hirdetés

Sokak szerint rengeteget elárul az európai elitről az, hogy az ENSZ New York-i kirendeltségének egy 2000 év január havában közzétett jelentése szerint – címe: “Immigration replacement:

A solution to declining and aging population” – Európának 2025-ig 159 000 000 bevándorlóra van szüksége.

De vajon ez valóban Kalergi-mozgalmának továbbvitele lett volna? Mi állhatott az Európát 2015-ben beborító menekülthullám mögött?

Nos, míg egyesek szerint az egész Amerika mesterkedése, hogy Euórpát és az európai egységet meggyengítse, sokak szerint ebből az EU vezetői is profitáltak.

Vagyis kilóra meg lettek vásárolva, így hallgattal és kvázi szemet hunytak afelett, amit Merkel Wilkommenskultur néven megindított.

Vagyis lényegében “meghívólevelet” küldött minden bevándorlónak a Közel-Keleten és Afrika egyes részein.

Az ENSZ több ízben próbálta elérni és kijelenteni, hogy az illegális bevándorlást legálissá kell tenni.

Merkel pedig Afrika kontinensén, az emberiség egykori bölcsőjébe írta alá Európa halálos ítéletét néhány éve, mely lehetővé tette a legális menekültkérelmek indítását Afrikából is.

A menekültválság kapcsán újra és újra felbukkan Richard von Coudenhove-Kalergi (1894–1972) neve, akinek apja egy osztrák–magyar diplomata, anyja pedig egy szamurájcsalád leszármazottja volt.

Hirdetés

Kalergi az a személy, aki 1923-ban megindította a Nemzetközi Páneurópa Uniót, 1925-ben pedig Praktischer Idealismus címmel könyvet írt arról, hogyan képzeli el Európa hosszú távú jövőjét.

Ez lényegében azt takarta, hogy Európának egy multikulturális társadalommá kellene kinőnie magát, csak így lehetne ugyanis fenntartani a kontinens jövőjét.

Bevallott céljuk ezenkívül a kultúrák, a vallások összekeveredése, a multikulturalizmus, a menekültek integrálása, amely lényegében véve már a fajok keveredésének előszobája.

„A kiemelt nemzeti érzületű emberek konfliktushoz, az háborúhoz, az pedig káoszhoz vezet.”

Vagyis a nemzeti érzés káros, elvetendő, ehelyett kell létrehozni a szuperföderális rendszert, amelyet mai szavakkal Európai Egyesült Államoknak nevezhetünk…

Végtére is ha feltennénk újra a kérdést: létezik-e a Kalergi-terv, akkor azt kellene válaszolnunk, hogy igen.

És ezen tervvel kapcsolatban bár rengeteg a túlzó összeesküvés elmélet a soros és egyéb hálózatokról, a titkos NGO hajókról, a fű alatt szervezett bevándoroltatásról, ezeknek mégis van némi valóságalapja.

A helyzet ugyanis az, hogy bizonyos háttérben húzódó erők valóban ki akarják húzni Európa őslakossága alól a talajt…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!