CímlapsztorikÉrdekes világ

Az űrmilliárdos kitálalt: interdimenzionális erők és földönkívüliek vannak jelen a világunkban

Sokkoló vallomás, mely a Földön zajló eseményekről és az emberiség előtt álló Felfedésről mesél. Ha csak a fele igaz annak amit állít, akkor az emberiség valóban sorsfordító időszak előtt állhat.

A leggyakoribb és sokakat foglalkoztató kérdés, amit sokan feltesznek, hogy vajon egyedül vagyunk-e az univerzumban?

A válasz az elmúlt néhány évben nagy fordulatot vett. Számos olyan hiteles személyiség létezik, akik soha nem tagadták, hogy nem emberi, intelligens élet van közöttünk.

Hirdetés

Sőt, néhányan közülük biztosak abban, hogy idegenek vannak a Földön. Robert Bigelow amerikai milliárdos valami megdöbbentőt mondott az idegenekről 2017 novemberében.

Robert Bigelow szerint, aki a repülőgépiparban híres felfújható modulok gyártásával foglalkozik, mint amilyeneket a Nemzetközi Űrállomáson teszteltek, földönkívüli lények élnek az emberek között.

Azt mondta, hogy “teljesen meg van győződve” arról, hogy idegenek élnek köztünk a Földön.

A CBS 60 Minutes című műsorának adott interjújában Lara Logan riporter megkérdezte Bigelow-t, hogy hisz-e az idegenekben. Azt válaszolta:

“Teljesen meg vagyok róla győződve. Ennyi.” Továbbá azt mondta: “Volt és van jelenlét, földönkívüliek jelenléte.”

Így folytatta: “Milliókat, milliókat és milliókat költöttem – magánemberként valószínűleg többet költöttem, mint bárki más az Egyesült Államokban erre a témára.”

“Nem kell sehova menned, hogy idegeneket találj, és már itt voltak az emberek előtt.” Bigelow-nak voltak saját közeli találkozásai, de nem volt hajlandó részletekbe bocsátkozni.

Amikor George Knapp díjnyertes újságíró megkérdezte a véleményét az interjúról, azt mondta: “Ezt többféleképpen lehet elérni.

Az egyiket hardveres szempontból. A másikat a jelenlét szempontjából, a földönkívüli jelenléttel.

Hirdetés

És sokan azt mondják, hogy az emberek között lehetnek, akár hibridek, akár nagyon hasonlítanak ránk.”

A Skinwalker Ranch, egy Utah északkeleti részén található terület állítólagos paranormális tevékenység tárgya, beleértve az UFO-észleléseket é más furcsa eseményeket.

A ranch az 1990-es években vált ismertté, amikor Bigelow megvásárolta, aki számos tanulmányt finanszírozott a helyszínen megfigyelt jelenségekkel kapcsolatban.

A ranch-en történtek konkrét részletei és e jelentések hitelessége azonban sok vita és szkepticizmus tárgyát képezték. Vannak, akik úgy vélik, hogy a terület a földönkívüli tevékenységek gócpontja, míg mások úgy gondolják, hogy az ott történt furcsa eseményekről szóló jelentések álhírek vagy
természeti jelenségek téves azonosításának eredménye.

Továbbá Bigelow megosztotta személyes tapasztalatait és veszteségeit, amelyek felkeltették érdeklődését a halál utáni élet, valamint az UFO-k iránt.

A tudatkutatás és az UFO-k közötti lehetséges összefüggésekről beszélt. Arról is beszélt, hogy milyen kockázatokkal jár, ha megpróbál kommunikálni valaki az ismeretlennel.

“Légy egy kicsit óvatos azzal kapcsolatban, hogy mit kívánsz. Így ránézésre a kommunikáció nagyszerűen hangzik, és ezt egyébként a Delphoi jósda óta örökké megpróbálták.

Úgy értem, több ezer évet visszamehetünk, és ezt már megpróbálták. Most már ismerjük az elmúlt 100 évet az elektronikán keresztül, és valamilyen elektromos berendezés használatával megpróbálhatunk valamilyen kommunikációt létrehozni.

És ez a kommunikáció mindenféle szinten lehet. Lehet, hogy van olyan kommunikáció, amely felébreszti az emberben a tudatosságot.”

Aztán Knapp megkérdezte tőle, hogy mi váltotta ki az UFO-k iránti kíváncsiságát, valószínűleg azután, hogy Bob Lazar története megjelent.

Bigelow azt válaszolta, hogy már jó ideje foglalkozik UFO-kutatással. Világszerte vizsgálta az UFO-történeteket, hogy megértse, mik is valójában.

1992-ben megalapította a Bigelow Alapítványt Bob Lazarral, aki az 51-es körzetben földönkívüli hajók visszafejtésében dolgozott. Bigelow támogatta Dr. John E. Macket, a Harvard pszichiátria professzorát is, aki két népszerű könyvet írt olyan emberekkel végzett munkájáról, akik azt mondták neki, hogy idegenek rabolták el őket, valamint Budd Hopkinst, egy művészt, aki emberrablási nyomozó lett.

Bigelow elmondta, hogy “interdimenzionális” erőket látott működni portálokon keresztül bizonyos paranormális forró pontokon, mint például a Skinwalker.

De azt is elmondta, hogy gyakran meglátogatta a helyszínt anélkül, hogy olyan hátborzongató eseményeket tapasztalt volna, amelyekről mások beszámoltak, mintha valami konkrét dolog alapján választaná ki a hely azokat az embereket, akikkel ezek az események megtörténnek.

“Minden éjszaka úgy aludtam, mint egy fahasáb,” – mondta.

Fizikailag egyetlen ember sem sérült meg, de azt mondta, hogy ő és a többi látogató gyakran vittek haza furcsa dolgokat, például kénes bűzt. Felesége például egy arctalan lény jelenlétét érezte.

Bigelow a Budget Suites of America szállodaláncon keresztül halmozta fel vagyonát, és ebből a pénzből finanszírozta UFO-tanulmányát.

Az Associated Pressnek adott interjújában azt mondta, hogy az UFO-k az “orrunk előtt” vannak, és azon töprengett, hogy a hírszervezetek miért nem foglalkoztak alaposan az UFO-észlelésekkel.

2008-ban Bigelow titokban létrehozta a BAASS-t (Bigelow Aerospace Advanced Space Studies), hogy tanulmányozza az UFO-rejtélyt és a kapcsolódó jelenségeket.

A közvélemény nem tudta, hogy szerződést írt alá a Védelmi Hírszerző

Ügynökséggel, hogy az AAWSAP program keretében nyomozást végezzen.

Politikai befolyása erős volt, amikor az UFO-tanulmányokról volt szó. Egyszer meggyőzte barátját, Harry Reid amerikai demokrata szenátort, hogy különítsen el 22 millió dollárt az Fejlett Légi Fenyegetés

Azonosító Program számára, amely 2007 és 2012 között vizsgálta az UFO-jelentéseket.

A program létezését csak a New York Times 2017-es vizsgálata során hozták nyilvánosságra. A Pentagon kijelentette, hogy a programot 2012-ben megszüntették, bár Reid később kijelentette, hogy nem bánta meg a kiadásokat.

Később ő és csapata több tucat nyomozót, tudóst és kisegítő személyzetet vett fel, hogy egy hatalmas adatbázist állítsanak össze eredeti nyomozásokból és más országokból származó UFO-fájlokból.

A mára híres 2004-es Tic Tac találkozás Dél-Kalifornia partjainál volt az egyik olyan eset, amelyet a BAASS megvizsgált

Forrás: ÚjVilágtudat


Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.