CímlapsztorikÉrdekes világ

Az USA légierő veteránja kitálalt: ufók állnak a hadsereg raktáraiban

Döbbenetes Felfedés és szivárogtatás kezdődött el? Az amerikai légierő veteránja szerint a USA lezuhant idegen űrhajókat gyűjtögetett, a pilótáikkal együtt és ezt bizonyítani is tudja.

Ufók állnak sorban hatalmas hangárakban?

David Grusch a Debriefnek elmondta, hogy a megtalált tárgyak „egzotikus eredetűek (nem emberi) a járművek morfológiája és az anyagtudományi vizsgálatok alapján, valamint az egyedi atomi elrendezések és radiológiai jelek birtoklása alapján”.

Hozzátette, hogy a visszaszerzett leletek „ép és részben ép járműveket tartalmaznak”, hozzátéve, hogy „ezek nem emberi, hanem egzotikus eredetű járművek, amelyek vagy leszálltak, vagy lezuhantak”.

Hirdetés

Vgayis Wahsington és a Pentagon évtiezdek óta tudnak a földönkívüliekről.

Mi több, hatalmas hangárakban sorakznak titkos bázisokon a lelőt,t vagy begyűjtött, esetenként teljesen érintetlen ufó járművek.

Némelyik csupán néhány méter átmérőjű és mesterséges intelligencia vezérelte, vagy valami egészen más, robotizált módon működött, de voltak olyanok, melyek sokkal nagyobbak és pilótákat is találtak bennük a lezuhanást követően.

A NASA földönkívüli térhajtóművel kísérletezik?

Felmerült a hírek kapcsán az is, hogy a korábban többször hírként megemlített, a NASA által fejlett térhajtómű is talán annak a visszafejtési programnak lehet a része, mely ezekből a földönkívüli eredetű tárgyakból, azok tanulmányozásából ered.

Arról van ugyanis szó, hogy a NASA egy a fénysebességet megkerülő, annál gyorsabb, térbuborékot létrehozni képes meghajtáson dolgozik egy ideje.

Ezzel a etchnológiával el lehetne hagyni a galaxisunkat is mindössze évek alatt, de a Naprendszert is legfeljebb 24 órán belül – vélik egyesek.

Sokak gyanúja pedig az, hogy a NASA földönkíüvli tollakkal ékeskedik ami a térhajtóművet illeti.

Néhány jogos kérdés a szkeptikusoktól

Adódik azonban néhány nagyon is jogos kérdés a szeptikusoktól az eset kapcsán.

az idegenek fejlett technológiával rendelkeznek ahhoz, hogy meglátogassák a Földet, feltehetően egy másik csillagrendszerből, akkor nem rendelkeznek-e olyan technológiával, hogy az űrhajókat önállóan irányítsák, ahelyett, hogy évtizedeket pazarolnának az átutazásra?

Hirdetés

És miért repülnének ezekkel a hihetetlenül fejlett hajókkal a Földre, ha ennyire könnyen lezuhanhatnak, mintha csak egy ittas sofőr ülne autóba?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.