CímlapsztorikÉrdekes világ

Az USA “összeroppantása” zajlik: Trump kezében a világ sorsa

“Ha elbukik, félő, hogy az egész világot lángokba borítják majd…”

Avagy az Amerikában zajló őrület új szintre lépett, már anarchia van az utcákon, Trump halálbüntetéssel sújtaná a rendőrökre támadókat.

Ha ez az előrejelzés megvalósul, akkor az a nagy kérdés, hogy az USA-t egy kazár sátánista kormány képviseli-e, vagy egy hibrid demokrácia-meritokrácia, amelyet az emberek irányítanak. Az elkövetkező hónapok csatája meghatározza ezt az eredményt, értett egyet több forrás.

Hirdetés

A múlt héten talán a legzavaróbb hírszerzési információ az volt, hogy az Egyesült Államokban a zavargásokat a Ford Alapítvány finanszírozza az MI6 és az NSA forrásai szerint.

Nem csak ez, hanem “Joe Biden és Kamala Harris is az igazgatótanácsban van, és azt az amerikai szövetségi támogatás pénzéből finanszírozzák,” – értenek egyet a források. Biden pedig egy teljesen korrupt cionista rabszolgának mutatta magát.

Már peregenek azoka bizonyos háborús dobok.

A világ teljesen megváltozhat, sokak szerint Trumpban van minden reményünk, mert ha elbukik, akkor az ami az USA-ban zajlik, az ott “pusztító tűz” a világra is ráterjedhet.

Olyan szinten bomlott meg a Floyd ügy óta az amerikai egység, hogy ma már rendőrökre lövöldöznek be a kocsik ablakán keresztül aljas, rajtaütésszerű módon.

Trump pedig magából kifakadva halálbüntetést javasol az összes ilyen elkövetőnek – jogosan.

A nagy kérdés az, hogy milyen rossz dolgoknak kell történniük, mire az amerikai hadsereg felemeli a nehéz fenekét, és egy valóban reprezentatív kormányt állít vissza az országban.

Könnyű megtippelni, hogy csak akkor cselekszenek, ha az Egyesült Államok népe ezt követeli.

Lehet, hogy ez a nap már nincs olyan messze. Különböző becslések szerint akár 50 millió amerikai is szembenézhet az éhínséggel ez év végéig. Ennek oka nem az élelmiszerhiány, sokkal inkább az uralkodó kazár maffia összeesküvés szándékos kísérletei a népesség csökkentésére.

Hirdetés

Valójában az Egyesült Államokban, mint általában, túlzott mennyiségű élelmiszer van. Az NSA szerint azonban “az Egyesült Államokból a mezőgazdasági termelés felét Kínába szállítják”.

Más szavakkal, a kazár maffia hajlandó kiéheztetni az amerikaiakat, hogy kifizessék a Kínával szemben fennálló adósságot (vagy hagyják, hogy az új kereskedelmi megállapodás részeként megegyék az összes Monsanto GMO-t?).

Ez történt a gyarmati Indiában, amikor tömegesen éheztek, mert az ételt a jól táplált Angliába küldték.

A helyzet idővel csak tovább fog romlani Amerikában.

A Clinon éra alatt Amerikát rabul ejtették azok a pénzügyi körök, melyek az előző elnököket is csak bábként használták a demokrácia díszleteinek fenntartásása.

Trump azonban belerondított a sormintába a jelenlétével, és azzal, hogy pályafutása alatt többször világossá tette: lecsapolja a washigtoni mocsarat és leszámol a háttérhatalmi elittel.

És minő véletlen, hogy pont a legutóbbi ilyen interjúja óta zajlik ellene módszeres támadás, és próbálják bizonyos erők végleg elmozdítani őt az elnöki székből…

Csak a vak nem látja, hogy mi történik!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.