CímlapsztorikEgészségünk

Az USA-t uraló gyógyszeripari elit elhallgatott bűnei: így tartják “gyógyszergőzös” bűvöletben a komplett társadalmat

A betegségek megelőzése helyett a betegségek gyártása és az egészséges emberek betegségtudatra való nevelése zajlik…

Tömeg-gyártják a leszedált embereket

Amerika lakosságát felfalta a pszichiátria függőségre szoktató halálipara, valamint a bódulatban tartó gyógyszerlobbi.

Egy komplett társadalmi generációt sikerült teljesen meghülyíteniük.

Hirdetés

A pszichiátria lobbi és a különféle gazdag pénzemberek által telepumpált gyógyszergyárak, a szintén gyógyszerközpontú orvosi oktatás mind ugyanazt a gépezetet szolgálja: mely gépezet a betegek nyomorát és kiszolgáltatottságát próbálja minden áron zöldhasú bankókra váltani.

Ezt pedig olyan jól csinálják, hogy évről-évre egyre jobban élnek elméletileg, egyre fejlettebbnek hazudják az egészségügyet, eközben valamilyen rejtélyes oknál fogva mégis egyre több a beteg.

Pszichológiai betegségek gyógyszerek hatására

Ma már elmondható, hogy ha egy mentálisan teljesen egészséges ember elmegy egy pszichiáterhez, az biztosan talál valami lelki, gondolkodásbeli defektust, amire aztán erős nyugtató hatású gyógyszereket, vagy épp hangulatjavító antidepresszánsokat írjon fel, hogy aztán nagyon erős függés alakuljon ki, mely megbomlasztja az egyébként ép elmét is, és egy ördögi kör alakuljon ki.

A pszichológia tudományának lelke az úgynevezett DSM (Diagnosztikai és Statisztikai Kézikönyv) könyv, melyben vegyes tünetek összességét rendszerezik a világ legelismertebb mentális szakemberei.

Igen ám, de a DSM egyetlen statisztikát sem tartalmaz, így a címet azért adhatták neki, hogy ettől tudományosabbnak hangozzon.

Úgy hirdetik és beszélnek róla, mint tudományosan megalapozott dokumentumról, holott ez nincs így, és az olyan betegségek, mint a figyelemzavar, vagy hiperaktivitás, valójában nem is léteznek, csak elhitetik az emberekkel, hogy eladhassák a drága gyógyszereket a gyógyszer lobbival szövetkezve.

A Rockefellerekkel kezdődött

Kevesen tudják, de annak idején a pénzemberek először a képbe való lépése a Rockefeller-családdal kezdődött.

A pénzügyileg és gazdaságilag is megkerülhetetlen család tonnaszámra öntötte a pénzt az amerikai egészségügybe, eközben egyre inkább elkezdtek a színfalak mögött beleszólni bizonyos dolgokban.

Elvégre akié a pénz, az osztja az ukázt…, erről részletesebben már ebben a cikkünkben írtunk.

Hirdetés

Idővel a betegségek gyógyítása helyett a betegségek gyártás és a betegek kiszipolyozása lett a fő szempont, ez pedig sokak szerint egyértelműen a Rockefeller család ténykedésének számlájára írható.

A Sackler család elhallgatott bűnei: függővé tett tízezrek

Itt érdemes megemlíteni az USA egyik leghíresebb gyógyszerbárói között a Sackler családot. A család egy igen neves gyógyszerészeti vállalat tulajdonosa.

A Purdue Pharma mögé bújt pénzemberek az elmúlt évtizedekben gátlástalan módon tettek függővé több tízezer embert Amerika-szerte.

Az USA-t szinte teljesen letaroló opioid járvány fő okozóinak tartják őket, mostanában pedig a törvény és a média nyomásra elkezdtek peren kívül egyezkedni a több ezer függővé tett amerikaival.

A bűnük nem volt kicsi:

1996-ban piacra dobták az OxyContin nevű fájdalomcsillapítót, amiről azt állították, nem okoz függőséget, pedig pontosan tudták, hogy ennek az ellenkezője igaz.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!