Érdekes világMisztikum

Baba Vanga: 200 éven belül a magyarokkal veszik fel a földönkívüliek a kapcsolatot elsőként

Nem akármilyen jövőbeli szerepe lesz népünknek! Tényleg beteljesülhet a vak bolgár jósnő próféciája? Nagy horderejű feladatok várnak a magyar népre?

A magyar nép számára tett próféciájáról minden magyarnak tudnia kell!

A születésétől fogva vak volt, és már fiatalon észrevették szülei, hogy bizonyos paraképességei vannak.

Hirdetés

Képes volt ugyanis előre látni a jövőt, megsejteni dolgokat…

Baba Vangát soha nem lehetett azzal vádolni, hogy szélhámos, ugyanis soha nem a pénzért, vagy bármiféle haszonszerzésért csinálta amit csinált.

Vanga nem gazdagodott meg a tudományából, mert a neki hozott ajándékokat és pénzt hol a helybeli görögkeleti templom építésére, hol valamelyik új árvaháznak adományozta.

A neki tulajdonított, hozzá kapcsolt jóslatok egy jelentős része megvalósult, volt hogy nem szó szerint, hanem átvitt értelemben, de a nagy történelmi eseményeket mint előre látta

– vélik követői.

1940-ben megjósolta, hogy hazájában a háború egy év múlva tör ki.

Akkor ugyanis az a falu, amelyben lakott, Jugoszlávia része volt, és Jugoszláviát csakugyan 1941-ben támadták meg a németek (és a magyarok).

Vanga 1942 áprilisában figyelmeztette III. Borisz bolgár cárt, hogy vigyázzon augusztus 26-án minden esztendőben. Abban az évben azon a napon a cárral semmi sem történt, és sokan kinevették Vangát és “babonáit”.

De a dátum többes számban hangzott el, erre figyelni kellett volna. Boriszt a következő évben, 1943. augusztus 26-án ölték meg a merénylők…

Hirdetés

Előre látta a 2001. szeptember 11-én bekövetkezett terrormerényletet is.

Létezett egy jóslata, amiről csak kevesen beszélnek, de ami a magyar népet is érintette állítólag.

Azért állítólag, mert napjainkban már nagyon nehéz leellenőrizni, hogy mi az amit valóban ő jegyzett, vagy csak utólagosan tulajdonítanak neki

A szóban forgó, nemzetünket érintő prófécia szerint Baba Vanga meg volt róla győződve, hogy komoly és fontos szerepet szán nekünk a sors az elkövetkező 200 évben.

1979-ben ugyanis ezt mondta:

Kétszáz év múlva az emberiség felveszi a kapcsolatot a kozmikus idegenekkel, és ebben a kapcsolatfelvételben a jelek vételét és megfejtését magyarok végzik majd el.

Hogy ez mennyire valós, és ténylegesen be fog-e következni, azt csak az idő dönti el.

Hiszen mint írtuk:

Utólag nagyon sok fantáziadús, de erősen kérdőjeles jóslatot tulajdonítanak neki.

Mindenesetre érdemes rajta elgondolkodni, mert az elmúlt évtizedeken figyelembe véve sohasem tévedett, ha az eredeti, valóban hitelesen hozzá köthető jóslatokat vesszük alapul.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!