CímlapsztorikEgészségünk

Belénk oltott “orvosságok”, avagy halálba hajszolják a társadalmat a gyógyszereken keresztül?!

Elég egyetlen értéket lejjebb vinni, máris több millió új beteget lehet “becsatornázni” a rendszerbe. Ez több millió vevőt jelent éves szinten a gyógyszeriparnak… Játszva manipulálják a világot, közben az egészséges emberekkel is elhitetik, hogy “kezelésre van szükségük”…

Egyre több orvos kezd a természetes alternatívák felé fordulni, látva a nyugati orvostudomány kudarcát, különösen az olyan halálos betegségekkel szemben, mint a rák.

Arról, hogy a rákipar miért ennyire jövedelmező biznisz, és miért nem áll érdekében az orvosközösségeknek a rákkal szembeni megoldást a világ elé tárni, a Titkokszigete.hu már több ízben írt.

Hirdetés

Egyrészt anyagi okai vannak, erről bővebben itt.

Másfelől egyesek szerint egyáltalán nem baj, ha az emberi népesség szaporodási rátáját valami lassítja, mint a betegségek, járványok és az olyan gyógyíthatatlan nyavalyák, mint a rák…

Sőt, más konteók szerint az sem kizárt, hogy egyes betegségeket valójában úgy hoznak létre, az élelmiszerellátó rendszereinken keresztül felhasznált vegyi anyagokkal.

Bebogyózzák, bepirulázzák az egész emberiséget: már az egészséges emberekkel is elhitetik, hogy betegek.

Mind mentálisan, mind fizikai értelemben betegségeket “kreálnak”, de az igazi hadszíntere ennek a pszichiátria ipara, mely az elmúlt évtizedekben több áldozatot szedett Amerikában, mint a világháborús emberi veszteségek.

Elég csak az ADHD betegség egykori “felfedezőjével” készített interjút idézni, amikor is nem sokkal halála előtt Leon Eisenberg kifejtette, hogy a betegség soha nem is létezett abban a formában, ahogyan állították róla.

Az egészet csak “kitalálták” a magas profit reményében.

Egy nemrég készített EU-s szintű kutatás arra hívja fel a figyelmet, ami sokszor homályban marad: az egészségügyi ipart uraló nagyvállalatok hatására a gyógyító gyakorlatra.

Az egészségügyi ipar nagyvállalatai (pl. gyógyszergyárak) komoly összegeket fizetnek ki orvosoknak és egészségügyi szolgáltatóknak különböző jogcímeken.

Hirdetés

Ilyen kifizetések lehetnek például, amikor orvosok azért kapnak pénzt gyógyszergyáraktól vagy általuk alapított ügynökségektől, hogy „tanácsot adjanak”, hogy előadjanak bizonyos témákban, de komoly összegek mennek arra is, hogy orvosokat gyógyszergyári pénzen utaztassanak konferenciákra és találkozókra.

Kórházak és szolgáltatók azért is komoly összegeket kaphatnak, hogy bizonyos új gyógyszereket kipróbáljanak.

Vagyis az emberiséget kilóra megvették a gyógyszergyárak.

Így ma már boldog-boldogtalannak gyógyszert írhatnak fel, és fel is fognak!

“Az ADHD egy blöff, aminek csak az a célja, hogy indokokként szolgáljon a gyermekek gyógyszerfüggővé tételéhez.”

Ugyanez igaz számos más betegségre.

Végső soron azt kell mondanunk, hogy lapjaiban véve rövid pórázon tartják a társadalmat, az embereket pedig egyfajta gyógyszerkábulatban tartják.

Ha nem vagy beteg, szedj betegség megelőző tablettákat, vagy szintetikus vitaminokat, melyekbe rengeteg más kétes segédanyagot kevernek.

A vérnyomás értékek hivatalos ajánlásainak számát manipulálva pedig még a koleszterin bizniszt is ki tudják játszani, hiszen elég egyetlen értéket lejjebb vinni, máris több millió új beteget lehet “becsatornázni” a rendszerbe.

Ez több millió vevőt jelent éves szinten a gyógyszeriparnak…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.