Egészségünk

Bélrák: a fejlett országok lakossága “lassú haldoklásban” van: belülről esz meg minket a kór, mely az ételeinkben van!

A kutatók már tudják: ezek a bélrákos társadalom okai! nagyon nehéz kikerülni, ott van mindenben, és lassan, évtizedek vagy évek alatt öl. A friss kutatások is ezt támasztják alá…

Ezért jelentkezik egyre fiatalabbaknál a bélrák…

Fiatalok között is tombol a rák

Világszerte egyre korábbi életkorban jelentkezik, különösképpen a fejlett országok lakosságának körében. Úgy pusztít, mint még soha semmi.

Hirdetés

Ez egy olyan népbetegséggé kezd válni, melybe gyakorlatilag mindenki belehal.

A bélrák halálozási aránya igen magas, a gyógyulás mértéke sajnos csekély, és keserves kínok várnak arra, aki megbetegszik, kemoterápia, barbár műtétek, lassú, fájdalmas agónia, elmúlás.

Nemrégiben egy friss tanulmány sokkoló statisztikát tett közzé: a 30 év alattiak körében is járványszerűen terjed már ez a fajta rákbetegség.

Úgy terjed, mint valami vírus

Az aggasztó tényleg maga a folyamat, amit felfedeztek: hogy szinte vírus módjára terjed.

Nyilvánvaló, hogy itt nem arról van szó, hogy fertőző lenne. Sokkal inkább arról, hogy a fejlett országokban felerősödött egy tényező, ami tömegével idézi elő a rákos elváltozásokat a szervezetben.

A kutatók már évek óta álltak komolyabban a problémára, eleinte pedig a műanyagokat és a mikroműanyag darabkákat sejtették az okok mögött, melyek valóban ott vannak mára az ételeink 90%-ban.

Ezt sikerült is igazolni, azonban nem “csak” ez okozza a rákos elváltozásokat az emberekben tömegével, hanem az, amit az élelmiszeripar már a kétezres évek óta tevékenykedik, és amivel kapcsolatban több ízben rendre felmerült már a gyanú…

A fő ok: feldolgozott ételek

Valójában arról van szó, hogy a színezett üdítők, műanyag muffin, hamisított mézek:

A gyógyszeripar instant mérgei nyírnak majd ki minket.

Hirdetés

Azt figyelték, meg ugyanis, hogy ahol rengeteg feldolgozott, vagy ultra feldolgozott ételt fogyasztanak az emberek, ott kimagasló a bélrák előfordulása.

Ez pedig jellemzően a fejlődő vagy fejlett országokat érinti leginkább.

Tényszerű statisztikák szerint a világon vizsgált bélrákos betegek 80%-a olyan országból való, ahol fejlett élelmiszeripar működik, és a betegek 90%-a bevallottan rengeteg feldolgozott “szemetet” fogyasztott nap mint nap, hosszú időn keresztül.

Kimagasló rizikófaktor volt az alkohol is, valamint a virsli, színezett löttyök, agyoncukrozott édességek, vagy épp a glifozát tartalmú zacskós élelmiszerek, levesek.

Végzetes tünetek, lassú, alattomos halál

A vastagbélrák egyébként ijesztő, sokszor túl későn észrevehető tünetekkel jelentkezik, majd teszi tönkre a szervezetünket.

Az egyik legalattomosabb betegség, ugyanis 10-15 év alatt fejlődik ki, és mire kifejlődik, már gyakorlatilag tehetetlenek vagyunk ellene.

Korai tünetei lehet például a székrekedés és a hasmenés váltakozása, vagy a véres széklet is, esetleg a vérzékenyésg és kimerültség.

A vastagbélrák korán képez áttéteket: a nyirokutakon keresztül továbbterjedhet a közeli nyirokcsomókba, a véráram közvetítésével pedig a májba, a tüdőbe, az agyba.

Pontos diagnózist azonban cska alapos vizsgálattal lehet felállítani…

Mivel a feldolgozott ételeket ma már nagyon nehéz megkerülni, a szakemberek arra hívják fel a figyelmet, hogy érdemes minél gyakrabban szűrővizsgálatokra menni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!