CímlapsztorikÉrdekes világ

Bennfentes tálalt ki a Holdbázisokról: „Jártam ott, szuperfejlett civilizáció él a fejünk felett”

Figyelnek minket, és mindvégig hazudtak nekünk” – állítja.

Munkásméhek és katonák élhetnek millió számra a Holdon.

Corey Goode és David Wilcock beszélgetéséből megrázó információk derültek ki.

Hirdetés

A Holdon több száz millió állampolgár élhet titokban, a CIA emberei közül már többen számoltak be arról, hogy mit tudnak.

Arról itt beszéltünk mi is korábban.

A bennfentes sokáig nem beszélhetett és nem mert beszélni arról, hogy mi is zajlik a szomszéd égitesten.

„Az egyszerű emberekkel nagyon nehéz megértetni, hogy amikor ilyenfajta környezetnek vagy kitéve, nagyon könnyű megfélemlíteni és rávenni téged, hogy azt tedd, amit mondanak”

– fejtegette.

Elmondása szerint nem emlékezett magára az utazásra, azonban ott nyilvánvalóvá vált számára, hogy a Holdon van.

Egy titkos űrprogramban vett részt, amiről a Pentagon nemhogy tudott, de finanszírozta is, a NASA égisze alatt.

„Nem igazán volt megengedve, hogy felnézzek, de azért forgattam a szemeimet, hogy lássam, vajon ez egy kupola-e, mert azt gondoltam: „Nincs rajtam űrruha, és egy másik bolygón vagyok, és lélegzem.” Szóval nem voltam biztos abban, hogy mit gondoljak erről. Lehet, hogy van légkör a Holdon, vagy lehet, hogy egy kupola alatt voltunk.”

Az épület olyan volt, mint más, itthoni, azaz Földi katonai építmény.

Hirdetés

Úgy nézett ki, mintha fogták volna azokat a jó öreg, ronda katonai épületeket a Földön és átrakták volna a Holdra – jelentette ki Niara, a titkos forrás.

Könnyűszerkezetes előregyártott bódék… igen. Ilyesféle dolgok. Azonban szuperfejlett technológiát foglaltak magukban.

A Holdbázisok felépítése és a bennük használt technológia közel 50-100 évvel a Földi előtt járnak.

„A két dolog, amire leginkább emlékszem erről a bizonyos Holdra történő utazásról, az a munka, amit végeznem kellett. Valamilyen elektromágneses ásóberendezést kellett működtetnem, mert felásták a Hold különböző területeit más épületek számára.

Két fémlemezt a talajba helyeztek, aztán bekapcsolták az elektromágneses berendezést és a két lemez olyan volt, mintha egy mágnes két pólusa lett volna. Nagyon erősen taszították egymást és ahogy ez a két lemez távolodott, úgy ásták fel az egész területet”

– folytatta.

Ahogyan előre haladtak, összezúzták a köveket.

Egy erős mágneses mezőt használtak ehhez. És nagyon óvatosnak kellett lenned az erős mágneses mezők körül, mert a vérünkben olyan ásványok vannak, amiket ez kiránthat.

„Egyszerűen csak működtetted a gépezetet és benne kellett állnod abban a kis biszbaszban. Olyan sok embert – mondjuk úgy – tüntettek el az ufokutatás területén tevékenykedők köréből… hallottam róla, hogy csak a roswell-i incidens elfedése kapcsán 400 embert öltek meg.

Nem hiszem, hogy csak úgy szabadon rendelkezésre bocsátanák az olyan embereket, különösen az olyanokat nem, mint amilyen én vagyok, olyanokat, akiket kirángatnak a normális, hétköznapi életükből és beleteszik őket egy ilyen helyzetbe.

Szóval az elmekontroll technológiák nagyon fontosak, a traumára épülő elmekontroll technikákat olyan mértékben finomhangolták, hogy egyáltalán nem fogsz emlékezni – legalábbis rögtön azt követően nem – hogy mit tettek veled, vagy hogy hol voltál. De trauma és drogok kombinációjával el akarják fedni ezeket”

– fejtegette Niara.

Olyan jól működnek ezek a technológiák, hogy az emberek nagyon kis százaléka emlékszik utána ebből bármire is.

Az emberek alig 3-4%-a.

„Amikor kint voltam az ásatáson, földönkívülieket láttam. És az egyik, akire emlékszem, egy nagyon-nagyon magas és nyúlánk lény volt. Nem igazán nézett ki hagyományos Szürkének.

Nem vagyok benne biztos, hogy melyik fajba tartozott. De az egyikük volt az – és erre egy későbbi hipnózisos vizsgálat után jöttem rá – aki segített nekem kikerülni ebből a helyzetből. Igen. Merthogy láttak engem energetikailag. Rám néztek és képesek voltak látni az energiámat. És azt mondták: „Nem kellene ezt tenniük ezzel a nővel.”

„A tudatosság jelenti a mindent. Az általunk látott fizikai dolgok mögött egy energia húzódik meg, ami ezt lehetővé teszi. És erre az energiára, és ezekre a szubatomi részecskékre a gondolatok, a tudatosság és a szándékunk befolyással bír.”

Vagyis Niara szerint a Holdon egy szuperfejlett világ létezik, a miénkkel párhuzamosan.

Erről pedig a mai napig hallgat mind a Pentagon, mind a NASA.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.