CímlapsztorikÉrdekes világ

Lejárt az időnk: a közelgő Nibiru-kataklizma elől menti magát a szupergazdag elit?

Több évtizede tudnak róla, hogy a több ezer éves prófécia valóra válik? A Nibiru hozhatja el a Földbolygó végzetét és a teljes emberi civilizáció “lenullázását”?

Népszerű konteó, vagy valódi igazságot tartalmazó leleplezés?

Senki sem tud teljes mértékben eligazodni azokon a híreken, melyek a Nibiruval kapcsolatba szoktak az elmúlt években, különösen hónapokban kijönni.

Hirdetés

Míg a konteósok azt állítják, hogy vészesen közeledik egy eddig ismeretlen bolygó a Naprendszer pereme felől, addig a szkeptikusok szerint nincs is itt semmi látnivaló.

Ugyanakkor azt a szkeptikusok és a NASA is elismerte az utóbbi időkben, hogy létezik egy kilencedik is meretlen bolygó, mely a Naprendszer külső határán van.

És amit a Napunk foghatott be, vagyis egy másik világból származó bolygó lehet, ami mivel túl messze van a Naptól, talán élhetetlen, de közel sem biztos.

A Kuiper övbéli objektumok mozgása, és a rájuk ható titokzatos erő is utal rá, ezt a NASA többször megerősítette tudományosan.

Lássuk azonban, mik utalnak még arra a globális összeesküvésre, mely szerint a szupergazdag körök tudnak egy több ezer éve megírt próféciáról a Föld haláláról?

Gőzerővel épülnek világszerte az óvóhelyek és atombunkerek, a kereslet főleg a tehetős családok részéről nőtt meg.

Emellett a régi, nagy és bevált óvóhelyek, bázisok körül is nagyon nagy az utóbbi években az aktivitás, és felújító munkálatok is zajlanak.

Túlzott óvatosság? Véletlen?

Vagy ahogyan a konteósok állítják: tudnak valamiről?

Hirdetés

A konteó ugyanis azt mondja, hogy a NASA is elemezte a több ezer éves sumer pecséthengereket, és azonosságot talált a Nibiruról szó leírások és a feltételezett kilencedik bolygó mögött.

Sőt,még merészebb elméletek szerint már a konkrét dátumot is tudják, mikor éri el a Földet a Nibiru.

A sumerok leírták, hogy ez a bolygó az egykori istenek bolygója, melyek minket teremtettek, és az eljövetelük az Anunnakik visszatérést eredményezi.

Vagyis eljönnek a Földért és értünk és mindent visszaállítanak az eredeti állapotokra.

Az emberiség jelentős részét eltörlik a Földről, csak a kiválasztott főleg gazdag vérvonalakat meghagyva.

Más elképzelések szerint a szupergazdag elit kötött egyességet ezekkel az istenekkel, és védettséget kaptak.

Megint mások szerint a gazdag elit a Holdon bújik el, kozmikus bárkákat építenek itt a Földön (hasonlóan a 2012 című filmben látottakhoz) hogy így jussanak fel a Holdra, ahol túlélhetik a Föld apokalipszisét.

Persze az nagy kérdés, hogy ki mit hisz el, és hogy mikor következik be, már ha bekövetkezik hasoló.

Egyelőre valóban sokan azt látják, hogy egy ismeretlen bolygó utáni tényleges kutatás zajlik, és hogy a világ milliárdosai látványosan óvatoskodnak és készülnek a “világvégére”.

Hogy ez a véletlen műve, vagy trend-e, esetleg előre tisztában vannak valamivel… Ezt egyelőre nem tudni!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!