CímlapsztorikÉrdekes világ

Beszólt Tóth Gabinak: „Prostituáltként szaladgált a színpadon, büszkén arra, hogy milyen jó alakja lett”

Őt is letiltotta a sértődékeny “énekesnő”…Ez már kabaré gyerekek!

Lakatos Márk is kommentelt Tóth Gabi fotójához, ám az énekesnő őt is letiltotta.

Szerdán Kajdi Csaba, Cyla állt bele Tóth Gabiba, aki le is tiltotta őt, egy nappal később pedig Lakatos Márk is tiltólistára került az énekesnőnél.

Hirdetés

Lakatos Márk az Instagram Storyjában osztotta meg, hogy egy friss, Tóth Gabival készült interjút olvas. Hozzátette: kommentelt is az énekesnő Instagramjára ezzel kapcsolatban, mire az énekesnő letiltotta őt.

Márk szerint a hozzászólásban mindössze annyi állt, hogy máris olvassa a vele készült interjút.

Az a címe, hogy ‘Büszke vagyok a hitemre és a magyarságomra’, és ez engem nagyon mellbe vágott, mert ez szerintem tök jó. Nagyon tiszteletben tartom azt, hogy minden vargabetűjén túl Gabi eljutott arra a pontra, hogy büszke arra, hogy van hite és magyarsága.

Én ugyanilyen büszke vagyok arra a magyarságomra, amit én magamban megélek, és büszke vagyok a saját hitemre is.

A címlap szintén nagyon vagány: népviselet, tetoválás – nem is értem, hogy 2021-ben hogy merülhet egyáltalán fel, hogy egy tetovált nő felvehet-e egy matyómintás blúzt.

Vagy hogy be lehet-e lépni tetováltan egy templomba, vagy hogy összeférhet-e a kereszténység a tetoválással – amikor több száz millió latin él fullra tetoválva, akik minden nap Szűz Máriához imádkoznak. Nem is értem, hogy a tetoválás hogyan lehet probléma

– mondta el a véleményét a stylist a 168.hu-nak.

Lakatos Márk és Tóth Gabi ismeretsége a 2004-es Megasztárig nyúlik vissza, ugyanis akkor Márk öltöztette a műsor szereplőit.

Az énekesnő az interjúban azt is megfogalmazta, hogy a kereskedelmi tévék műsoraiban mindenfélét ráaggattak érdekből, Márk szerint azonban ez visszás lehet abból a szempontból, hogy amíg őt akkor csak kihasználták, most a Sztárban sztár című műsorban minden más.

Hirdetés

Kicsit visszás nekem ez is, hogy Tóth Gabi elmesélte, hogy ezt az egész tetoválós karaktert hogyan akarták külső személyek ráerőltetni – ezek szerint valószínűleg én is, hiszen én voltam az első stylistja.

Mi a vadóc, punkos karakterét hoztuk elő, ami benne volt tizenéves kora óta: egy hisztis, csapongó, impulzív művészkarakter, amibe simán belefér az, hogy egyik nap ezt mondja, a másik nap meg azt.

Én a pálfordulásain sem vagyok meglepődve, nem is ítélem el emiatt.

De mielőtt felvette a földig érő, hosszú szoknyát és a vállat takaró matyóblúzt, még egy évvel ezelőtt is – Puzsér Róbert szavaival élve – prostituáltként szaladgált a színpadon, büszkén arra, hogy milyen jó alakja lett a szülés után

– tette hozzá Lakatos Márk.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.