CímlapsztorikÉrdekes világTudomány

Bil Gates világszintű riadót rendelt el: ez az egész emberiséget kiirthatja

Olyan fenyegetésről adott jelentést, aminek a megakadályozása érdekében az egész világnak azonnal össze kellene fognia, minden ellentétet félretéve.

Nagyon nagy a baj, az emberiségnek ugyanis hamarosan komolyabb és fenyegetőbb vésszel kell majd szembenéznie, mint maga a koronavírus volt.

Mindezt korábban is megpedzegette már számos virológus és kutató, nemrégiben ráadásul még maga Bill Gates is felszólalt a veszély nagyságával kapcsolatban.

Hirdetés

Egy olyan katasztrófát idézhet elő egy szűk szélsőséges csoport, kvázi egy maroknyi ember, ami szó szerint megtizedelné az emberiséget.

A világra akarja ugyanis néhány potenciális terrorista csoport ereszteni a 21. század pestisét, egy olyan halálos kórokozót, mely az ebola halálozási arányával, és az influenza terjedési képességével rendelkezhet.

Ez már rég nem elméleti probléma – hangsúlyozzák a kutatók.
Bill Gates korábban elmondta: szerinte a következő pár évben jön egy újabb világjárvány, ami sokkal, de sokkal halálosabb lesz, és ami ennek lesz az eredménye.

A bioterrorizmus eszközeivel ugyanis rossz kezekbe kerülhetek olyan halálos kórokozók, mint a pestis, az ebola, vagy ismeretlen koronavírusok.

Ma már elmondható az is, hogy nem csak nagy, és szuperbiztonságos laborokban lehet ilyeneket kikísérletezni, keresztezni.

Különösen aggasztó lehet, ha egy világvége, new age szerű vallást követő szélsőséges szekta készülne egy ilyen merénylettel az emberiség ellen.

A szakértők szerint a nagyobb reptereken egy időben alig néhány óra alatt úgy szétterjeszthetnék egy ilyen kórokozó “magvait”, hogy azzal 24 óra alatt több nagyobb, leküzdhetetlen járványgócot okoznának a világban.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.