CímlapsztorikÉrdekes világ

Sebestyén Balázs Kulcsár Edináról: “Azt se tudja, merre van arccal előre.”

“Az az életed, hogy posztokat és lájkokat gyűjts csak azért, hogy téged most sajnáljanak, vagy éppen biztassanak, gratuláljanak az új szerelmedhez…”

Napok óta az egyik, ha nem a legforróbb téma most a bulvársajtóban Kulcsár Edina magánélete.

Az exszépségkirálynő múlt héten jelentette be, hogy nem sikerült megmenteniük a válságba került házasságukat a férjével, ezért elválnak útjaik.

Hirdetés

Pár napra rá pedig már elárulta, hogy újra szerelmes, méghozzá abba a rapperbe, aki tavaly év végén a producere lett és segít neki az első dala és klipje elkészítésében.

Sebestyén Balázs szerint a dolog pikantériája az, hogy éppen Csuti mutatta be G.w.M-et Edinának, akik aztán egymásba szerettek.

Úgy véli, “baromi nehéz a nyilvánosság előtt elválni, de ha ezt korrekten intézed, akkor nem zúdul ennyi minden a nyakadba”.

A műsorvezető nyáron három hétig együtt forgatott Edinával és Csutival a Nyerő Párosban, így láthatta, mi zajlik a pár között. Ezért hosszabban is elmondta, mit lát a modellen:

“Látva szegény Edinát… Én is töltöttem vele három hetet, azt se tudja, merre van arccal előre.

Semmiféle tudatosság nincs benne, annyira sodródik, és annyira nem tudja, hogy ki ő valójában, hogy ezen én meg sem lepődöm. (…)

Nagyon sok sebből vérzik, és sántít a dolog, és nagyon méltatlan ez az egész.”

Balázs kritizálta is egy kicsit Edinát amiatt, hogy a magánéletét túlságosan kiteregeti a nyilvánosság elé a közösségi oldalain:

“Az az életed, hogy posztokat és lájkokat gyűjts csak azért, hogy téged most sajnáljanak, vagy éppen biztassanak, gratuláljanak az új szerelmedhez…

Hirdetés

Mindegy, hogy kit alázol meg ezzel és hogy zárod le és milyen méltatlan.

Nem is tudja igazából, mert nem is érti, azért az érzelmi intelligencia egy külön dolog, nem mindenkinek van”

-mondta.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.