CímlapsztorikÉrdekes világ

Bírósági döntés: a PCR-teszt nem alkalmas diagnózisra és a gyülekezés tilalma törvénytelen!

Ennek óriási hatása lehet majd a jelen helyzetre?!

“A tiltást helytelenül tették meg” a köztársaság nevében.

Az ítélet indoklásában a bíróság tudományos tanulmányok alapján kijelentette, hogy a Bécsi Állami Rendőrkapitányság által felhozott tilalom indokai teljesen megalapozatlanok.

Hirdetés

A bíróság “minden ponton” egyetért a panasz állításával, sőt messze túlmutat az FPÖ által felhozott érveken.

Különösen a koronabetegek számának meghatározásához használt kritériumokat és definíciókat kérdőjelezi meg tömegesen.

Kifejezetten rámutatnak, hogy még az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint is “a PCR-teszt nem alkalmas a diagnózis felállítására, ezért önmagában nem mond semmit az ember betegségéről vagy fertőzéséről”.

írja az ÚjVilágtudat a nemzetközi média információi alapján.

Az egészségügyi miniszter azonban egy teljesen más, sokkal tágabb esetmeghatározást alkalmaz a Covid-19 betegségekkel kapcsolatban, amelyek nem használhatók az ülés tilalmának igazolására, mert:

A Korona Bizottságnak meg kellett volna alapoznia az egészségügyi miniszter esetmeghatározását és nem a WHO-nak; tehát a “betegek/fertőzöttek” számának bármilyen meghatározása téves.

A bíróság arra a következtetésre jutott, hogy a Bécsi Városi Egészségügyi Szolgálat “információi,” amelyeken a Bécsi Állami Rendőrség tiltása alapult, “nem tartalmazott semmilyen érvényes és bizonyítékokon alapuló nyilatkozatot vagy megállapítást a járványról”.

“Az egészségügyi miniszter definíciói alapján a Covid-19 esetdefiníciója 2020. december 23-tól kezdődően ‘megerősített eset’ 1) minden olyan személy, akinél bizonyíték van a SARS-CoV-2-specifikus nukleinsavra (PCR teszt), a klinikai megnyilvánulástól függetlenül, vagy 2) bárki, akinél bizonyíték van a klinikai kritériumoknak megfelelő SARS-CoV-specifikus antigénre, vagy 3) bárki, akinél bizonyíték van az epidemiológiai kritériumoknak megfelelő SARS-CoV-specifikus antigénre.

Így az egészségügyi miniszter által meghatározott három ‘megerősített eset’ egyike sem felel meg a WHO ‘beteg/fertőzött’ koncepciója követelményeinek. A WHO nem hajlandó kizárólag a PCR-tesztre támaszkodni (megerősített 1. eset),”

Hirdetés

– állapította meg a bíróság.

Az FPÖ ezután sajtótájékoztatót tartott, ahol nyilvánosságra hozták a bíróság megállapításait.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.