Érdekes világMisztikum

Bizonyíték a Mátrixra? A város tükörképe jelent meg az égen Kínában, a NASA is megszólalt

Egy kínai város lakói döbbenetes “álvalóságban” ébredtek. A jelenségről ijesztő felvételek is készültek.

Ezt magyarázza meg valaki!

Kínában egy igenmegdöbbentő jelenségnek voltak tanúi, ami azóta állítólag már máskor több ízben is megismétlődött, és ami egyesekben ijesztő gondolatokat vet fel a világunk valódiságával kapcsolatban.

Hirdetés

Kínában egyre többször fordul elő, hogy a város felett felhőkarcolókat pillantanak meg az égbolton.

Sokan a jelenségeket követően azt kezdték el pletykálni, hogy az emberiség egy álvalóságban él és ez a furcsa jelenség lehet a legerősebb bizonyíték rá.

Így pedig könnyen lehet, hogy mind a mátrix rabjai vagyunk – vélik.

A mátrix valójában azt jelenti, hogy egy szimulált világban élünk, ami nem valós, hanem egy előre megírt program szerint történik, akár csak egy számítógépes program, vagy maga a mátrix című film, aminek részese az egész emberiség.

A furcsa jelenségről néhány évvel ezelőtt egy igencsak ijesztő és egyben látványos videó is készült.

Ezen valóban olyan alakzatokat látni a felhők között, mintha a város tükörképe jelenne meg a felhők között.

A lakosok mindannyian arról számoltak be, hogy felhőkarcolókat, házakat, épületeket, látnak körvonalazódni az égbolton, mintha csak a mátrixban lennénk, és valami hiba csúszott volna a gépezetbe.

Természetesen ilyenkor lecsapnak a konteó hívők és rögtön világvégét kiáltanak és azt mondják, íme itt a bizonyíték egy rejtélyes párhuzamos dimenzióra.

Világszerte több város felett észleltek hasonlót.

Hirdetés

Tényleg felhasadt volna a valóság vagy a téridő szövete? A tükörképek más univerzumok, párhuzamos dimenziók átszűrődései?

Szerencsére a tudósok előálltak egy sokkal hihetőbb magyarázattal is.

Ezek valójában csak anomáliák, ha nagyon tüzetesen megnézzük nem is hasonlítanak városra, de sok embert megtéveszt a látvány.

Ezzel kapcsolatban a NASA is megszólalt, a kutatóik ugyanis nagyon sok részletet tudnak erről a fajta jelenségről.

Ez a bizonyosa fata morgana jelenség.

A fata morgana közismert neve délibáb.

A leggyakrabban a horizont közelében megfigyelhető jelenség során, a látóhatár szélén lévő tárgyak a földfelszín felett lebegni látszanak, esetleg fordított állásúnak tűnnek, vagy megkettőződnek.

A délibáb a több helyen felbukkanó téves magyarázattal ellentétben – miszerint a jelenség a teljes visszaverődés eredménye – a különböző törésmutatójú levegőrétegeken áthaladó fény törésével magyarázható.

Egyelőre tehát úgy látszik, hogy nem a valóságunk szövete szakadt meg, hanem egy fura légköri jelenség “csapja be” az emberek szemét világszerte.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!