EgyébÉrdekes világMisztikum

Breaking: tényleg földönkívüli technológiára bukkant a harvardi professzor – megerősíthették!

Az elemzések eredményei alátámasztani látszanak a kutató felételezéseit. Szinte biztos, hogy mesterséges eredetű és földönkívüli az a szerkezet, ami az óceánba zuhant.

A Harvard Egyetem professzora földönkívüli technológiát tárt a világ elé

És ez már szinte biztos, mert az eredmények is azt mutatják, hogy a megtalált fémes darabkáék nem származhattak a Földről.

Sőt, összetételük alapján arra lehet következtetni, hogy ez egy mesterségesen megalkotott valami.

Hirdetés

A titokzatos, egyelőre még ismeretlen szerkezet 2014-ben Pápua Új-Guinea partjainál landolt a Földön.

A helyszínre Loeb egy expedíciót szervezett 2023 nyarán ahol apró fémes gömbökre bukkantak.

AZ AMERIKAI ŰRKUTATÁSI PARANCSNOKSÁG 99,999 SZÁZALÉKOS BIZONYOSSÁGGAL MEGERŐSÍTETTE, HOGY AZ ANYAG EGY MÁSIK NAPRENDSZERBŐL SZÁRMAZIK.

Az amerikai védelmi minisztérium a meteorit becsapódásának helyét egy 10 kilométer sugarú körben adta meg Loebnek, aki csapatával mágnesek segítségével talált rá 10 darab különös gömbre az óceán fenekén.

Majdnem tökéletes gömbök egy másik világból

Loebe úgy írta le az egy milliméternél is kisebb tárgyakat, mint „majdnem tökéletes gömbök, fémgolyók”, melyek között volt arany-, kék és barna színű is.

Összetételüket tekintve a gömbök 84 százalékban vasból, 8 százalékban szilíciumból, 4 százalékban magnéziumból és 2 százalékban titánból, továbbá nyomelemekből állnak.

Anyaguk szilárdsága keményebb, mint a NASA által valaha látott űrszikláé

– tette hozzá Loeb.

A kutatók kiszámították a golyók Naprendszeren kívüli sebességét is, ami másodpercenként 60 kilométer

Hirdetés

– ez gyorsabb, mint a Nap közelében lévő csillagok 95 százaléka.

Földönkívüli technológia

Ez akár arra is utalhat egyesek szerint, hogy a gömbök egyértelműen egy mesterségesen megalkotott, földönkívüli szerkezet alkotóeleme lehetnek.

Mindezek arra a következtetésre vezették a tudósokat, hogy a lezuhant meteorit jó eséllyel egy másik civilizáció űrhajója vagy technológiai eszköze lehetett

– írja a CBS

A kérdés végső megválaszolására persze mélyebben le kellene merülni az óceánba és felhozni a titokzatos objektum összes többi darabját.

Izgalmas hetek, hónapok előtt állhatunk, könnyen lehet ugyanis, hogy a világ szeme előtt “raknak össze” egy földönkívüli űrszondát, vagy űrhajót.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!