CímlapsztorikÉrdekes világ

ByeAlex vs. Bánki-tó: “ha már odaviszem a cuccaimat, ne basszanak át”

Óriási a botrány, mindenki kapkodja a fejét, az énekes celeb pedig szánalmasan magyarázkodik… Szerintetek ebben az ügyben vajon ki hazudik…?!

Hatalmas botrány tört ki abból, hogy az énekes nem lépett fel a Bánki-tónál szombaton. Ennek okait most részletesen is kifejtette a közösségi oldalán.

A nem megfelelő technikai körülményekre hivatkozva nem tartotta meg a koncertjét. A történtek kapcsán ő és a rendezvény szervezői is megosztották az álláspontjukat, mindent tagadva.

Hirdetés

Úgy tűnik azonban, az elmaradt fellépés miatt ByeAlexet támadások érik, az énekes ugyanis egy újabb, az előzőnél sokkal hosszabb poszttal jelentkezett a közösségi oldalán. Akik az eset okán kielégítőbb magyarázatot vártak tőle, most megkapták.

Akkor most reagálok 1x és utoljára a legutóbbi posztom kapcsán, hiszen többen itt azt hiszik, hogy eddig azért nem tettem mert fosok valamitől. Mitől kellene?

Én teljesen őszintén, és elnézést kérve megfogalmaztam, hogy igazából a szervezőbrigád, akik az esemény hivatalos oldalán keresztül gusztustalanul uszítják ellenem az embereket, nem tettek eleget egy rakás pontnak, ami a szerződésünkben ott állt benne sorban!

– így indította mondandóját az énekes, majd hozzátette, nem szeretné részletezni, mi minden van a szerződésben, mert szerinte „nagyon hosszú, szakmai és unalmas lenne a laikus számára”. Mindenesetre azt fontosnak érezte leszögezni, hogy nagy stábbal dolgozik és drága technikát visz színpadra, miután többen értetlenkedtek, miért nem elég egy gitár és egy mikrofon az élő zenéhez.

Nem mi nem voltunk ott időben és nem az én stábom nem egyeztetett a szervezőkkel, akik az utolsó pillanatokig lódítottak vagy értetlenkedtek. Az egyezkedések sok-sok nappal, meg héttel előtte kezdődnek meg.

A Bánki-tónál korábban koncertező előadók közül a Tankcsapdát említve felhozta, ugyan ők felléptek ezen a helyszínen, de szerinte más rendezvényen és más körülmények között, épített színpaddal dolgoztak. A poszt későbbi részéből kiderül, hogy ez más zenekarok esetén is előfordult, az énekes maga is látott azóta fotókat a helyszínen megépített színpadokról. Arra nem tért ki, hogy náluk vajon szóba jött-e ez a lehetőség egyáltalán, arra viszont igen, hogy a látványelemek kapcsán akadtak gondjaik.

Esetünkben még azt is szétkamuzták a szervezők, hogy lehet-e vizuált hoznunk! Amire azt mondták, hogy NINCS ELÉG ÁRAM! (Közben azóta már láttam képeket ott megépített színpadokról.) Ezt is elfogadtuk, pedig én már nemigen szeretek enélkül fellépni, mert lehet itt kommentekben gúnyolódni rajtam, de igen, azt hiszem tartok ott, hogy ha már odaviszem a cuccaimat, a stábomat, a zenekaromat, és a dalaimat, akkor elvárhatom azt is, hogy ne basszanak át, mert pontosan azért vagyok ilyen amilyen, mert én nem csak magammal szemben, de a közönségemmel szemben is maximalista vagyok! MERT SZERETEM ŐKET!

– olvasható a posztban.

Az énekes állítja, az elmúlt tíz évben most fordult elő először, hogy technikai okok miatt visszamondott egy koncertet. Akik pedig azzal zsarolják, hogy Bánkkal van baja, azoknak azt üzeni, k-rvára szégyelljék magukat.

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.