Csak az olvassa végig, aki tudnia akarja a csúf, sokszor gyomorforgató igazságot a hazai boltok polcain lévő népszerű termékekről… Az
Bárkivel bármikor megtörténhet, ha túlzásba viszi… sőt, még csak nem is kell annyira túlzásba vinni, hogy káros legyen… erről bezzeg
Kevesen tudják, hogy nagyobb mennyiségű, rendszeres fogyasztás esetén vérrögképződést és szívmegállást is okozhat. A férfi története az egész világsajtót bejárta,
Így tette tönkre a szervezetét a féktelen energiaital fogyasztás! Olyan májkárosodást szenvedett, hogy az orvosok azt hitték, alkoholista... Napi 20
Ha a fogyasztó rákbeteg lesz, azzal a nagyvállalatok menedzserei majd megtanulnak együtt élni: „egy ember halála tragédia, egymillióé statisztika”, amint
Kész, vége, teljesen letarolhatják a piacot? Jöhet a génmódosított kenyér? Az EU lépett Szélesre tárná a kaput a génmódosításnak az
Avagy "hogyan készülnek" a mindennapi mérgeink. Betekintés az élelmiszeripar boszorkánykonyhájába néhány rövid részen keresztül. A mai modern ember úgy hízik
Na, kitaláljátok? Már A WHO is figyelmeztet arra, hogy durván káros az egészségre, itt a kutatás és a közlemény. A
Olyan megdönthetetlen kutatási anyagok és bizonyítékok láttak napvilágot, ami után a WHO azonnal felülvizsgálhatja az aszpartám használatát világszerte. Rákkeltőnek nyilváníthatja
Érdemes elolvasni! Elgondolkodtató… Ki mit gondol? A nagyszüleink korosztályában még egyáltalán nem volt jellemző az ételallergia, ami csak az utóbbi