Egészségünk

Daganatos szövetekkel teli halak és tengeri élőlényeket dolgoz fel az élelmiszeripar: rákos húst eszünk?!

Ezt nem mondják el a médiának, erről hallgat a NatGeo…

Konzervbe zárt „halál”

A boltok, szupermarketek polcain árult halak nem csak hemzsegnek a mikroműanyag részecskéktől, de előfordul az is, hogy rákos szöveteket tartalmaznak.

Egy bizonyos százalékuk ugyanis rákos, már haldokló vagy elpusztult állatból kerül feldolgozásra.

Hirdetés

Konzervbe zárt halál, amit velünk etetnek: minderről pedig az átlag fogyasztó mit sem tud…

Az élelmiszeripari vállalatok a Napot is lehazudják az égről

A nagy élelmiszeripari vállalatok hazudnak nekünk. Olyan igazságot rejtenek el előlünk, mely mindannyiunkat érint, hiszen mindenki egészségéről van szó.

A titok nem olyan bonyolult, de kellően sokkoló ahhoz, hogy a halászat amúgy is sok pénzt megmozgató iparát, és a gazdasági érdekcsoportokat tönkre tegye.

Ezt pedig ők nem hagyhatják…

mindig is a pénzüknél kell lenniük, különben sem érdekli őket az emberek egészsége.

Ha érdekelné, elmondanák azt, tájékoztatnák arról a fogyasztókat, az átlagembereket, hogy a halak, és egyéb tengeri herkentyűk húsa rengeteg műanyag nanorészecskét tartalmaz, melyek önmagukban is rákkeltőek.

Ez azonban nem minden. Több független kutatólaboratóriumban is sikerült igazolni azt, hogy a konzervként felhasznált halak húsa – melyek majd a boltok polcaira kerülnek – daganatos sejteket tartalmaz.

Vagyis ezek az élőlények mind betegek. A ma kifogott halak egy jó része, közel egyharmada különféle rákos megbetegedésekben, sejtburjánzásban szenved, és ez az arány egyre nő.

Beteg és rákos élőlények jutnak az emberi szervezetbe

Mondjuk ki: ezek az élőlények mind betegek. A ma kifogott halak egy jó része, közel egyharmada különféle rákos megbetegedésekben, sejtburjánzásban szenved, és ez az arány egyre nő.

A gond azzal kezdődik, hogy a profithajhász megacégek, és nagy halászvállalatok ezeket a halakat tovább adják az élelmiszeriparnak.

Hirdetés

Az élelmiszeripar pedig mélyen hallgat róla, és ugyanúgy feldolgozza, mint minden más terméket.

Egészségügyileg persze senkinek sem kellene félnie, hiszen a rák nem fertőző, igaz?

Attól, hogy megeszünk egy konzervnyi halat, melynek testén egykor daganatok burjánztak, még nem jelenti azt, hogy a mi testünk is daganatossá válik.

Egyelőre nincs kapcsolat a daganatos szövetek és a rák előfordulása között

Fontos azt is hangsúlyozni, hogy egyelőre nincs komoly, bizonyítható kísérleti eredmény vagy bizonyíték arra, hogy a rákos hús fogyasztása valóban rákot okozhatna.

Ugyanakkor ennek ellenkezőjére sem sikerült cáfolatot felmutatni, így a kérdés egyelőre tudományosan nyitott, további kutatásokra van szükség.

Rákkeltő műanyag az emberi szervezetben

A kutatás szerint azok, akik rendszeresen fogyasztanak tengeri halat, évente nagyjából 11.000 ilyen részecskét visznek be a szervezetükbe, melynek legnagyobb része ugyan távozik az alvégen, de legalább egy százaléka odabent marad.

Hogy mi lesz ezzel a műanyaggal – betokozódik a szövetek közé, a testünk pedig megfeledkezik róluk, vagy rosszabb esetben elkezdik mérgezni a szervezetet? Jó kérdés, ezt talán mindenkinek a fantáziájára bíznánk…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.