CímlapsztorikÉrdekes világ

“Diana hercegnő túl sokat tudott.” Egykori ügynök vallott az autóbalesetnek álcázott gyilkosságról

Megdöbbentő dolgokról vallott egy magát egykori MI5 ügynöknek valló férfi, John Hopkins.

Igaz lehet amit állít, és semmi sem az volt, aminek látszott?

Máig rejtély, hogy pontosan mi történt

Diana hercegnő talán a valaha volt legnagyobb történelmi személyek között említhető, különösen azért, mert rendkívül tragikus, korai halála ma is foglalkoztatja az embereket.

Hirdetés

Nem véletlenül, ugyanis halálának a körülményei meglehetősen homályosak, máig tisztázatlanok.

Rengeteg különféle összeesküvés elmélet táptalajává vált az a végzetes augusztusi éjszaka, amikor egy egyszerű autóbalesetben életét vesztette a díva, aki meg akarta váltani a világot.

Diana hercegnő ugyanis humanitárius missziót vállalt magára és fel akarta számolni a szegénységet. Valójában azonban a halálát bár sokan megrendezett, autóbalesetnek álcázott gyilkosságnak tartják, nem emiatt kellett meghalnia.

John Hopkins, egy nyugalmazott MI5 ügynök állt elő egy egészen elképesztő vallomással: elmondta, hogy jelentős szerepe volt Diana “félreállításában”

De lássuk, mi is történt azon a végzetes estén…

1997. Augusztus 31

A mindenki által csodált és szeretet Diana a hivatalos verzió szerint súlyos autóbalesetet szenvedett 1997. augusztus 31-én.

Párizsban, az Alma-rakpart közúti aluljárójában, szeretőjével, az egyiptomi Dodi al-Fayeddel és gépkocsijuk vezetőjével együtt ültek az autóban, ami totálkárosra roncsolódott.

Az MI5 korábbi volt titkosügynöke végül megtörte a csendet, legalábbis elmondott egy történetet.

Mindezt úgy, hogy tudta, hogy már neki nincs sok hátra, de megesküdött rá, hogy csakis az igazat állítja Diana halálával kapcsolatban, ami szerinte egyáltalán nem az volt, aminek látszott.

Egy bizonyos John Hopkins nem mást állított, mint azt, hogy ő volt az, aki meggyilkolta Diana hercegnőt azon a fülledt nyári estén.

Hirdetés

Az akkor 80 éves öregúr 38 évet húzott le a brit titkosszolgálatnál, és különféle divíziókba volt beosztva az évtizedek alatt.

Utolsó megbízatásai keretében többször kellett olyan politikailag a királyi család és mások számára zavaró elemeket – embereket – kiiktatnia, akik halálát ma balesetként, vagy öngyilkosságként ismeri a világ.

Diana titokzatos betegsége alááshatta volna a király család jövőjét

John Hopkins elmondta, hogy a megbízása egyértelműen az volt, hogy likvidálja a hercegnőt, lehetőleg úgy, hogy az egész balesetnek tűnjön.

Elmondta azt is, hogy azelőtt sohasem ölt nőt, ezért különösen nehéz missziónak érezte.

Hozzátette, hogy Fülöp herceg volt a gyilkosság megrendelője, és azt mondta neki, hogy mindenképp “meg kell halnia”.

A királyi családnak és Fülöp hercegnek már rég nem tetszett az, amit Diana művelt, és a férfi, akivel összejött, és megházasodott, pedig egyenesen nemzetbiztonsági kockázatként csillant fel a szemükben.

Emellett volt egy eltitkolt betegsége is, ami az egész király család jövőjét szintén fenyegette volna.

Diana egyfajta, az orvosok által is alig ismert betegségben szenvedett, egyfajta nagyon mély, hangulatingadozásokkal járó depresszióban. Félő volt, hogy a genetikus kórt gyerekei is öröklik…

Megválaszolatlan kérdések

John Hopkins állításai egyébként egybevágnak azzal az elmélettel, miszerint a brit titkosszolgálat segédkezett Diana balesetének meredezésében.

Hogy igaz volt-e, amit a férfi állított, talán sosem derül ki, hacsak valaki nem szivárogtatja ki a hét lakat alatt őrzött, Dianáról szóló dokumentumokat valamelyik sötét fiók mélyéről…

De ez már a jövő kérdése.

Nem mindenki hisz Jphn Hopkins történetében, azonban abban az emberek többsége egyetért, hogy valami messziről bűzlik ma is az állítólagos autóbaleset körül.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.