Múltidéző

Dr. Bofinger: 19. század „Mengele doktora” jóval Hitler és a náci rezsim előtt megvalósította ugyanazt

Mengele semmi sem volt elődjéhez képest… Ha ő volt a halál angyala, akkor ez a beteg lelkületű “doktor” maga volt a halál.

Korábban már említést tett a titkokszigete.hu arról, hogy a náci koncentrációs táborok valójában nem Hitler találmányai voltak.

Hitler csak “másolta” azt, amit Afrikában a német ahdtest már egyzser megvalósított és ahol több ezer őslakos törzs tagjait pusztították el ugyanolyan módszerekkel, mint aztán a zsidókat Európa-szerte.

Hirdetés

Bofinger és a rideg precizitás, Mengele elbújhatott volna mögötte

A doktor annyira beteg lelkületű volt, hogy állítólag ő adta ki azt a parancsot is, Swakopmund táborában, hogy az asszonyokat arra kényszerítsék, hogy saját maguk főzzék meg az elhunytakat, akiknek földi maradványait németországi múzeumokba és egyetemekre küldték további vizsgálatok céljából.

Ezek között az elhunytak között pedig bizony gyakran ott voltak a saját gyermekeik, férjeik is.

Elképesztő szóbeszédek keringtek róla, melyek elmesélve is igencsak vérfagyasztóak.

Ráadásul ezeket a törétneteket hitelesen egerősítették azon “munkatársainak” feljegyzései, akik avla dolgoztak vele együtt az életük során.

Egymaga tizenhét – köztük egy egyéves csecsemő fejét távolította el, csak azért, hogy megmérje az agyvelőket, majd alkoholban tárolva a berlini egyetemre küldte azokat, amellyel a namák és a majmok közötti hasonlóságokat kívánta bebizonyítani.

A koncentrációs táborban – ami Shark Island félsuigetén létesült – rengetegen haltak meg, a doktor úr itt tevékenykedett.

Nem meglepő módon, a foglyok száma meredeken zuhant, sokan éhen haltak – nem egyszer egymást gyilkolták meg az élelemért vívott harcokban -, míg mások az embertelen munkakörülményektől pusztultak el. Két év múlva a tábort bezárták, a foglyok hetven százaléka meghalt.

Dr Bofinger sötét múltja

Ha fellapozzuka történelemkönyveket, alig hallani és olbvasni valamit róla. Egészen a Német Nemzeti leéváltárig kell mennünk, hogy némi információmorzsát felhozzunk a történelmi útvezstőből.

Szerint Hugo Bofinger volt a teljes neve, és a Kaiser Wilhelm Akadémia Katonai Orvosi Egyetemen végzett 1899-ben.

Hirdetés

1902-től teljesített szolgálatot II. Vilmos császár “égisze” alatt.

Ezen az úton került Afrikába, és az ott létesített embertelen koncentrációs táborba.

Feltehetően mindig is voltak szadista hajlamai, mert gyomor kellett ahhoz, amit ott műveltek a foglyokkal, valmaint az erkölcs, a lelkiismeret teljes hiánya.

A Herero és Nama törzsek tagjainak kínzásáért nagymértékben felelős volt.

Kutatásokat végzett, egyes források szerint még faji kutatásokat is. A fogvatartott emberekkel olyan kísérleteket végzett, mint a náci Németország orvosai, és amilyet maga Mengele is végzett.

Mengele elődje, és a kései évek

Sokan úgy tartják, hogy Mengele nem csak úgy, saját kútfőből nyerte hihetetlenül kegyetlen ötleteit és vérszomját, még ha tudományos céllal is tette mindezt.

Valójában Dr. Bofinger ideológiai előfutára volt, és egyfajta példaképe.

Hogy mi lett végül Afrika rettegett “Mengeléjével”?

Ezzel kapcsolatban megint csak alig maradtak fenn információk. A legutolsó feljegyzések szerint 1908-ban Stuttgartba költözött, ahol megházasodott.

Annyi bizonyos, hogy végül 1953-ban halt meg, vagyis viszonylag hosszú és tejes életet tudhatott maga mögött.

Erre mondják persze, hogy a sors és a történelem sokszor nem igazságos.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!