Érdekes világ

Drábik János: Nem lesz újabb háború, hiszen az előző még be sem fejeződött!

Valójában soha nem ért véget az első és második világháború… Kik és hogyan hozták létre, és miért nem fejeződött be még ma sem…?

Amit második világháborúnak mondanak, és amit úgy neveztek hogy hidegháború, ennek a nagy háborúnak az úgynevezett utórezgései, epizódjai.

Maga a nagy háború, amit egy államok feletti hatalom indított be – nem pedig Németország, nem az Osztrák Magyar Monarchia, ez mind megtévesztés.

Hirdetés

A nemzetek feletti világhatalom működtetője az offshore pénzbirodalom, mely központ nélküli ugyan, de mindenhol vannak bástyái.

Ez az offshore pénzvilág még Magyarországról is több mint 242 milliárd dollárnyi(!) nemzeti tőkét.

Az államok feléteti birodalomnak vannak úgynevezett elkülöníthető regionális bázisai. Ezeknek megvannak a maguk központi bázisai.

Az egyik a City of London, ami egy londoni kerületnek álcázott miniállam, Olaszországban a Vatikán, ami önálló államként működik.

Az USA-ban pedig Washington DC, ami teljesen külön státuszú hatalom.

A District of Columbia valójában a pénzverdék egyik fő helyszíne is, vagyis a pénzkibocsátás végig a szervezett magánhatalom kezében volt és lesz.

Ez az egész egy 4500 éves transznacionális birodalom, mely az ókorban keletkezett a mai Levante térségében keletkezett, Izrael és Júdeaként.

Mióta világ a világ, folyamatosan abban voltak érdekeltek a szervezett pénzhatalom emberei, hogy hatalmuk legyen az egyes népek felett.

Ez pedig egy viszonylag egysége,s látszólag azonban szeparált pénzvilág kialakításával lehetséges.

Hirdetés

Az elő világháborút valójában azért kellett kirobbantani, hogy a pénzhatalmi elit még nagyobb hatalomra tegyen szert, kiterjesszék az adósság alapú pénzrendszert még több területre.

Íme a videó, amiben Drábik János részletesen beszámol az egészről:

Elgondolkodtató, hogy valójában mi is zajlik az emberiség feje felett.

kevesen uralkodnak a sokaság felett, és a világ által megtermelt vagyon 96%-a felett rendelkeznek, a maradék 4% pedig az a több milliárd ember, akik a maradékon osztozkodnak.

A jelenlegi pénzhatalmi elit abban érdekelt, hogy ez a társadalmi igazságtalanság továbbra is fenn legyen tartva.

A Földnek szerintük egy vezető rétegre van szüksége egy virtuális állam keretein belül működnek…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!