CímlapsztorikÉrdekes világ

Egy anyahajó már a Föld körül állomásozik? Döbbenetes felvétel amit elhallgat a NASA?

A felvétel alapján többen az gondolják,m hogy az idegenek már rég itt vannak és folyamatosan megfigyelik az emberiséget.

A Pentagon erről beszélt, amikor lehetséges idegen anyahajókról beszélt a Naprendszerben?

Egy megdöbbentő felvétel nyomában.

Hirdetés

Egy anyahajó jelent meg a NASA Föld közelben készült videóján?

Az egész világ körében izgalmat keltette az a videó, amiről egyesek szerint a NASA már egy jó ideje nem akar beszélni, holott egy rendkívüli, megmagyarázhatatlan jelenség tűnik fel rajta.

A különös felvételen az egyik olyan UFO-észlelést láthatjuk, amelyek alkalmával a NASA rendszeresen lekapcsolja a Nemzetközi Űrállomás (ISS) élő képet közvetítő kameráit

-állítják sokan a különféle ufós összeesküvésekkel foglalkozó Reddites és internetes fórumokon.

A videót eredetileg még 2016 novemberében rögzítette egy fanatikus UFO-vadász, azóta állítólag többször eltüntették, majd újra kiszivárogtatták.

Ez még önmagában nem is lenne említésre méltó ufós körökben, az azonban már igen, hogy a hírre számtalan olyan szakember is felkapta anno a fejét, akik bár szkeptikusok, mégis nyitott gondolkodásúak.

Íme maga a felvétel:

Sokan vizsgálták a felvételt, és próbálták elemezni a rajta látottakat.

A Secure Team 10 weboldal szerkesztője szerint a felvételen valóban látható néhány normálisnak nem mondható tárgy.

Egy nagyon hosszú, szivar alakú és több kisebb azonosítatlan objektum.

Hirdetés

Olyan, mint a híres Androméda űrhajó, amit állítólag a nácik fejlesztettek a háború idején, bár arra vonatkozóan nem maradtak fenn konkrét bizonyítékok, hogy ezt meg is építhették valamikor.

A Pentagon is Naprendszerben ólálkodó anyahajóról beszél

Egyébként döbbenetes módon az utóbbi hónapokban maga a Pentagon, pontosabban a Pentagonnak egy ezzel foglalkozó divíziójában dolgozó két szakember is felvetette idegen anyahajók létezésének lehetőségét.

Sean Kirkpatrick, aki a Pentagonnál a kifejezetten az köznyelvben UFO néven ismert jelenségeket kivizsgálni hivatott részleget vezeti, ugyanis szerzőtársával azt állítja: egy idegen anyahajó tartózkodhat valahol a Naprendszerben vagy annak közelében – az elmúlt években megfigyelt több furcsa égi objektum pedig ennek szondái lehettek.

Ez részben egybe vághat a fenti, évekkel ezelőtti videóval – állítják ufós körökben.

A szkeptikusok szerint azonban nagyobb a valószínűsége, hogy egy jobban sikerült hamisítványról van szó, vagy egyszerűen csak egy közelről lefilmezett űrtörmeléket láthatunk a szóban forgó videón.

Ettől függetlenül a Pentagon utóbbi időkben tanúsított szokatlan nyíltsága árulkodó lehet arra nézve, hogy a jövőben az ufó kérdést sokkal komolyabban kell vennie az emberiségnek.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!