Érdekes világMisztikum

Egy bennfentes szerint egy UFO anyahajót tárol az USA egy titkos létesítményben – elmondta hol

A bennfentes elmondta: az objektum egy része akkora, hogy nem lehet mozgatni.

„Tudok olyanról, amely akkora, hogy egy épületet kellett fölé húzni, hogy elrejtsék” -jelentette ki.

Ő és mások egybehangzó véleménye alapján hamarosan földcsuszamlásszerű, az egész világunkat megváltoztató bejelentések jöhetnek.

Hirdetés

Gigantikus méretű ufó anyahajó birtokában van az USA, hamarosan bejelenthetik?

Döbbenetes állítások jelentek meg újfent a sajtóban, ráadásul egy olyan ember szájából, aki hitelesnek tekinthető, mindemellett igazolhatják az általa elmondottak David Grusch korábbi hírszerző tiszt álíltásait, miszerint az USA valóban ufók birtokában van.

Vagyis egyáltalán nem igaz az, hogy Amerikának és a felső köröknek fogalma sincs, mik a légkörünkben repkedő ufók és UAP-ok, azonosítatlan gömbök, melyek eredete az egész világot lázban tartja.

Ross Coulthard egy több díjjal is kitüntetett oknyomozó újságíró, így érdemes lehet adni a szavára.

Most pedig nem kevesebbet állít, mint azt, hogy az USA valóban egy óriási kiterjedésű nem ember alkotta repülő szerkezet birtokában van.

Masszív, anyahajó-szerű idegen objektumról beszélnek

Mi több, az UFÓ akkora, hogy egy része egyáltalán nem mozgatható, ezért egy köré épített létesítményben van de nagyrészt amerikai fennhatóság alatt.

Egy törvényjavaslatm ugyan megköveteli, hogy minden nem földi vagy agztoikus eredetű anyagot tartalmazó ufót vagy UAP-pot a Pentagon ezt vizsgáló szervezetének rendelkezésére kell bocsátani, de ez fél éves időkeretet ad.

Az oknyomozó aggodalmának adott hangot, hogy ez az időkeret lehetővé teheti a bizonyítékok eltitkolását. Coulthart elismerte ezt a lehetőséget, de azt mondta, hogy egyes UAP-anyagok túl nagyok lehetnek az áthelyezéshez.

Egy jelentős (masszív, anyahajó-szerű ) idegen objektum fölé épített épületre utalt.

Coulthart feltette a kérdést:

Hirdetés

„Mi van, ha az objektum egy része akkora, hogy nem lehet mozgatni?”

„Tudok olyanról, amely akkora, hogy egy épületet kellett fölé húzni, hogy elrejtsék,” miközben az információ abszurditása ellenére megőrizte komolyságát, és azt javasolta, hogy alaposan vizsgálják meg.

Coulthart elismerte, hogy ismeri ennek a hatalmas UFO-nak a pontos helyét, utalva Grusch nagy UAP-kra való hivatkozására.

„Egyszer majd kiderül a története,” – mondta.

Az UFÓ anyahajó pontos helye

A The War Zone főszerkesztője, Tyler Rogoway szerint ez a gigantikus UFO egy régi VHF-jelzőberendezés alatt lehet elrejtve.

Egész pontosan megnevezték a helyszínt, eszerint valahol Szöulban, Dél-Koreában van.

Rogoway azonban gyakorlati lehetőségeket is felvet a létesítmény létezésére, és az UFO-elméletet is nyitva hagyja.

Mindezek nincsenek tehát megerősítve, ám a tény, hogy egy hiteles oknyomozó újságírótól származnak az állítások, amik ráadásul egybevágnak a korábban David Grusch által elmondottakkal, nagyon libabőrös hatást keltenek az emberekben és az ufó hívőkben egyaránt.

Óriási bejelentések jöhetnek

Sokak szerint 120 nap vagy még annyi sincs ahhoz, hogy hamarosan a Nagy Felfedés keretében felfedjék a földönkívüliek jelenlétét itt a Földön.

Vagy más elméletek szerint az ufók eredetére adnának pontos választ, beismerve, hogy ezek nem ember által alkotott szerkezetek, hanem egy másik, nálunk fejlettebb civilizáció művei.

Így vagy úgy, de nagyon izgalmas időszak előtt állunk…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.