CímlapsztorikÉrdekes világ

Egy ember, aki Putyin székletét gyűjti, amit bőröndben visznek haza Moszkvába

Nem vicc! Putyin külföldi útjain egy erre megbízott ügynök gyűjti be a “mintákat”, ez megerősítheti azt a teóriát, hogy Putyin súlyosan beteg és rákkal küzd.

Kiderültek a részletek!

Paranoia, vagy elővigyázatosság

Megdöbbentő, de igaz, ezt a Kreml-közeli forrásokból is tudni lehet.

Hirdetés

Ráadásul ez alátámasthatja azt a pletykát is, miszerint az elnök nagyon beteg lehet, más oka aligha lehet annak, hogy próbálják titokban tartani az egészségi állapotát.

És ugyebár széklet vizsgálatból rengeteg mindent meg lehet mondani.

Az elnök környezetéből származó információk szerint minderre azért van szükség, hogy a fogadó ország titkosszolgálatai ne szerezhessenek információkat az elnök aktuális állapotáról, esetleges betegségeiről – állítja a Paris Match.

Minden út során bezacskózzák és hazaviszik

Putyin 2017 -ben Franciaországban járt, és Emmanuel Macron fogadta őt Versailles-ban, illetve amikor 2019. októberében Szaúd-Arábiában járt.

A látogatások során begyűjtött végtermékeket erre célra gyártott tárolózacskókban mindkét esetben visszavitték Oroszországba, speciális bőröndbe csomagolva.

Más furcsaságok, DNS, mérgezési kísérlet

Nem ő az egyetlen, akinek furcsa kérései, dolgai vannak ezzel kapcsolatban.

Sőt, paranoiának tűnhet, de még csak nem is teljesen alaptalan.

Februárban járta be a világsajtót, hogy éppen az Putyinhoz látogató Macron francia elnök tagadta meg, hogy az orosz fővárosban covid-tesztet végezzenek el rajta, tartva attól, hogy az oroszok megszerezhetik a DNS-mintáját.

Az Egyesült Államok elnöke is a teljes ellátószemélyzetet magával viszi egy-egy külföldi útja során, tartva attól, hogy megmérgezhetik.

Hirdetés

Visszatérve Putyinra: ő maga előkóstolókat is fizet és tart azért, hogy bármilyen ételt előre megkóstoljanak, ha esetleg mérgezési kísérletre kerülne sor.

Bizonyíthatja, hogy súlyos beteg

Sokak szerint ez az óvatoskodás azt is bizonyíthatja, hogy Putyin valóban súlyos beteg és rákban szenvedhet.

Vannak ugyanis olyan széklet vizsgálatok, melyekből meg lehet tudni ezt-azt az illetőről, és az általa elszenvedett betegségekről.

Éppen ezért az orosz vezetés és maga Putyin is titkolja, mert a hatalmat és az erőt akarja kifelé mutatni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.