Érdekes világTech-Kütyük

Egy maximalista elmebeteg mindenki agyába chipet ültetne: tényleg jön a bechippelt társadalom?

Már szövetségi nyomozás is indult, mert ráadásul a bechippelt állati tesztalanyok nagyon magas arányban haláloztak el. Lehet-e a jövőben a fejbe ültetett chip a társadalom irányításának modern eszköze?

Elon Musk “Istenként” akar rakodni a társadalmon?

Mit ígér Elon Musk mikrochipje, melyet minden ember fejébe beültetne idővel szíve szerint?

Elon Musk agyba ültethető chipje visszaadná a vakok látását és a mozgásképteleneken is segítene.

Hirdetés

Elon Musk számításai szerint fél éven belül embereken tesztelhetik a Neuralink agyba ültethető chipjeit, írja a Reuters.

Az agy-számítógép interfészt fejlesztő vállalat chipjei segíthetik a fogyatékkal élőket a mozgásban és a kommunikációban, de Musk szerdai bejelentése alapján a látás helyreállítását is célba veszik.

Sőt, a jövőbeli tervek között idővel az is ott szerepelnek, hogy egyfajta kibővített interface legyen a mikrochip, ami helyettesítheti a pénztárcánkat és a mobiltelefonunkat.

Kvázi eggyé olvaszthatja a technológiát magával az emberrel-

Borzalmas kísérletek, fejekbe ültetett mikrochipek

Az öt éve alapított vállalatot korábban több vád is érte, hogy nagy számban pusztulnak el kísérleti állatai többek között a beültetések után fellépő fertőzések nyomán.

A Neuralink erre válaszul csütörtökön egy videót tett közzé a YouTube-on, melyben a kísérleti állatok jóllétét bizonygatják.

Elon Musk elmondta, hogy a mozgásképtelen emberek mellett a látásképteleneken is segíteni szeretnének.

Az üzletember szerint képesek lehetnek segíteni nemcsak azokon, akik valamilyen okból elvesztették a látásukat, hanem azokon is, akik eleve vakon születtek.

A chipek lehetnek a társadalom irányításának legfőbb eszközei

A legtöbbek félelme az, hogy ezekkel a mirochipekkel a jövőben a politikai erők, az aktuális hatalom is vissza fog élni.

Hirdetés

Ezzel ugyanis kontroll alá hajtható a teljes emberiség, egy adott társadalom.

Nem most, hanem a távoli jövőbe.

50-100 éven belül ugyanis simán elképzelhető lesz, hogy már bevett eljárás lesz, mi több, előírás, hogy minden születendő ember “be legyen chippelve”, így nyomon következő lesz a rendszeren belül, kvázi mindenki “be le kötve” a hatalom rendszerébe, mely mindenkiről mindent tudni, látni fog.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!