CímlapsztorikMisztikum

Egy megtervezett válság jegyszedői, a világ uzsorahiénái avagy mi áll a recesszió mögött?

Miért pont most, és miért ennyire hirtelen?

És miért vártak már a világ legnagyobb uzsorahiénái erre a világválságra?

Kik fognak végül nyerészkedni a legszegényebb országok államcsődjén, és hogyan akasztanak újabb IMF és egyéb hiteleket a népesség nyakába?

Hirdetés

Az egész egy megtervezett „kódeljárás” a világ eladósítására…?

Összeesküvés, konteó, mondják „ŐK”… Közben meg ha valaki józan paraszti ésszel végig gondolja azt, ami folyik, rájöhet, hogy ennek a „véletlen” válságnak egyértelmű és nagyon nagy nyertesei lesznek.

Látszólag bedől a gazdaság és mindenki „megszívja”, de a színfalak mögött bizony egyértelművé válik, hogy a nyomoron és a válság utáni szűkös esztendőkön rengeteg úgynevezett pénzember, uzsorahiéna fogja megszedni magát.

Éppen ezért merül ma fel egyre többekben az, hogy ez a válság nem-e megtervezett válság volt-e…

Nem arról beszélünk, hogy a vírus lett volna valós. Ez valós, sajnos egyre terjed és tényleg veszélyben vannak az idős, legyengült szervezetű emberek.

Abban azonban a médiának és a kormányoknak van óriási szerepe, hogy ennyire fel lett fújva a „vírushiszti” buborékja.

Hangsúlyozzuk: nem elbagatellizálni kívánjuk a dolgot, mert VAN BAJ, nem is kicsi… de abban sokan egyetértenek, hogy azért nem akkora, hogy máris világvégét kiáltsunk, és kattintás koldusként minden médiatermék megrázó szalagcímeket hozzon le a napi aktuális halottakról, a kivonuló hadseregről, a szükségállapotról…stb.

Ez egy olyan médialufi, amit addig fújnak, amíg kell.

Amíg a válságot és az okozott pénzügyi sokkot fenn kell tartani…

Hirdetés

Jöjjenek az igazolható tények, mindenféle sugalmazás nélkül, ugye kedves média…? Mert ha valaki rávilágít bizonyos dolgokra amik egyeseknek nem tetszenek, az már összeesküvés…?

Dr. Végzet, az a sztárközgazdász, aki a 2008-as válságot is előre látta, már évekkel ezelőtt megjósolta, hogy 2020 környékén egy újabb válság jön.

Nouriel Robini, aki megjósolta a 2008-as pénzügyi összeomlást, s ezzel kiérdemelte a dr. Végzet gúnynevet, akkoriban több úgynevezett „gyávanyúl-játszmát” is látott, amelyek bedönthetik a világgazdaságot – derült ki a Guardianon

Persze ez lehet hogy csak egy véletlen egybeesés. A Titkokszigete.hu nem rendelkezik elég információval, hogy ezt eldöntse, mármint hogy világméretű összeesküvés van-e az egész mögött, vagy sem.

De mindenesetre érdekesek az egybeesések…

Beszéltünk már korábban a világot uraló felső tízezer „legendájáról” is.

Ők azok, akiknek érdekében állhat nyomorban tartani a világ nagy részét, és időnként akár háborúkat vagy egyéb konfliktusokat generálni, melyek megváltoztatják a világ pénzügyi és geopolitikai viszonyait.

Újraindítják időnként kisebb-nagyobb mértékben a gazdasági rendszert.ű

Azaz megindulhat újra a helyezkedés…

Amin érdemes elgondolkodni… Miért pont most történt ez meg? Hiszen kiváló alkalom lenne az amúgy is döglődés és haldoklás jeleit mutató világgazdaság újraindítására.

A kapitalizmus fogaskerekei közé botot dugtak.

A rendszer elkezdett szép lassan leállni, a pénzügyi szereplők pedig érdekes módon már hónapokkal ezelőtt elkezdték átmenteni a vagyonaikat, főleg aranyba.

Arról nem beszélve, hogy egyes sejtések és információk szerint a világ valamennyi országának – és így az USA-nak – az aranykészleteit őrző Fort Knox trezorjai már rég mind üresek….

Véletlen lenne?

Írd meg kommentben, hogy te hogyan értelmezed ezeket a folyamatokat.

Lehet mögötte valamiféle összefüggés, netán összeesküvés, vagy minden puszta véletlenek összessége?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kövesd partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.