Érdekes világMisztikum

Egy misztikus csoport szerint az idegenek őket küldték az emberiség fejlődésének beindítása érdekében: érkezik a FELFEDÉS?

A Hajnal völgyének nevezett vallási mozgalom több ezer tagja állítja: megdöbbentő jövő vár az emberi civilizációra, ami a közeljövőben mehet végbe.

Brazíliában egy templomban több ezer tagja ül csöndben ennek a különleges vallásnak.

Állításuk szerint őket az égiek küldték, azok a teremtő istenek, akiktől a fajunk is származik, és akik sok-sok millió évvel ezelőtt hoztak létre minket.

Hirdetés

Céljuk az, hogy napjainkban kezdetét vegye az energiák szinkronizálása. A szellemi erőtér magasabb szintre fejlesztése, és az emberiség elindítása a gyorsabb fejlődés útján.

A Hajnal völgye tagjai ugyanis saját bevallásuk szerint képesek módosítani a kozmikus energiákat, így gyógyítanak másokat és önmagukat.

A vendégségükben megforduló oknyomozó újságírók is érdekes jelenségekről számoltak be látogatásaik során.

Egyesek állítólag még levitációnak is tanúi voltak.

A jaguároknak nevezett spirituális törzs tagjaiként írják le magukat, akik az Isten által mintegy 32000 évvel ezelőtt az emberi evolúció ugrásszerű elindítása céljából küldött magasan fejlett földönkívüliek reinkarnált leszármazottai.

Legalább 700 templomuk van, közel 140 ezer taggal, ami rengeteg. Mégis alig hallani erről az egész vallási mozgalomról, sokak szerint azért, mert a kormányok el akarják nyomni.

Ugyanis pusztán a Hajnal völgye létezése rengeteg kínos kérdést vet fel az emberi faj múltjával kapcsolatban.

Annak érdekében, hogy megválthassák a rossz karmát, amelyről úgy gondolják, hogy az évezredek során felhalmozódott, a Hajnal völgye tagjai szellemi gyógyító rituálékat végeznek, amelyeket “trabalhosnak” hívnak. Ezeket a nagyközönség számára az Anyatemplomban a nap 24 órájában, az év 365 napján végzik

-írja az Új Világtudat is.

Hirdetés

A vallásalapító Ta Neiva többször is elmondta, hogy a Hajnal völgye óriási szerepet fog vállalni az emberiség jövőjében.

Azt is elmondták, hogy mi is vár pontosan a fajunk,a teljes civilizáció számára.

A “rend és haladás” jegyében a Hajnal völgyének elsőrendű feladata az emberiség tudatossági szintjének megemelése.

Szerintük a nyugat nagy részén az az ígéret, hogy a modernitás magasabb életszínvonalat, nagyobb személyi szabadságot és igazságosabb társadalmat eredményez, továbbra sem teljesül.

Ehelyett a 21. század alacsony bérekkel járó munkahelyeket hozott létre, kevés biztonsággal és kormányzati intézményekkel, amelyek túl gyakran kedveznek a leggazdagabb és a legnagyobb hatalommal rendelkezők előnyére. Az individualizmus kiszorította a közösséget, így az emberek egyre elszigeteltebbé és magányosabbá váltak, és ez már a koronavírus és a társadalmi távolságtartás előtt is így volt – jelentették ki.

És valljuk be, van igazság ebben az egészben.

A Hajnal völgye egyértelműen nem egy new age mozgalom, vagy valamiféle szekta, mert nincs káros hatása. Éppen ellenkezőleg.

A tagok és a vezetők egybehangzó véleménye az, hogy egy magasabb szintre emelés a cél, ami mindenkiből a legjobbat hozza ki, egyéni szinten is.

A tagok valódi jelentést találnak a Hajnal völgyének egyenlőség és igazságosság elvére épülő, egyenlőséggel és oktatással kapcsolatos oktatási és jogi rendszerében.

A jövőben az emberiségre egyfajta tudati felvilágosodás vár.

A jelenlegi, több száz éves világkorszakot válthatjuk majd le, ami sokak szerint még a mi életünkben ránk köszönthet a Hajnal völgyének közreműködésével.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.