MisztikumTudomány

Élet a halál után: kvantumfizikai bizonyíték van arra, hogy a tudat túléli a halált?

Ha a kvantumfizika érveit vesszük alapul, akkor halál egyszerűen nem létezik.

Ezt ma egyre több tudós képviseli és osztja, nem is teljesne alaptalanul.

Arról van szó ugyanis, hogy a halál fizikai értelemben megy csak végbe, legalábbis most a tudomány legújabb eredményie és a kvantumfizika maga ezt támasztja alá, erre utal.

Hirdetés

Robert Lanza preofesszor maga is azt vallja, hogy a test halála nem egyenlő a lélek, vagy a tudat megsemmisülésével. Sőt, éppen ellenkezőleg.

Amikor a test elemei lemerülnek, akkor marad még egy 20 wattnyi információs energia, amit sikerült is már több ízben kimutatni.

Itt jön képbe a kvantumfizika legfőbb alaptézise, mégpedig az, hogy több párhuzamos univerzum és valóságsík létezhet, ez lényegében a biocentrizmus alapja is.

A kutatások azt bizonyítják, hogy a test bár az enyészeté lesz, a 20 wattnyi energia magja nem vész el csak átalakul, átvándorol egy másik univerzumba.

A fizika jó ideje bebizonyította, hogy az energia nem vész el, csak átalakul, ez alapján pedig az információs energiakútja egy másik univerzumban landol.

Vagyis nincs halál…

A biocentrizmus szerint így a tér és az idő az emberi elme számára nem egyebek, mint eszköz, a „20 wattos akkumulátor” pedig ezeket úgy rendezi, hogy az érkező információk elérhetők legyenek. Az elmének szüksége van térre és időre, de a „20 wattos akkumulátor” működése ezektől független.

Bármi is történik az emberi testtel, az „akkumulátor” az, ami megtapasztalja az átmenetet egy másik univerzumba.

Így fordulhat elő, hogy az egyik univerzumban a test meghal, de párhuzamosan egy másik univerzumban tovább élhet.

Hirdetés

A híres kettős rés kísérlet szintén bizonyítja, hogy valami létezik a világban, amit még nem vagyunk képesek teljesen értelmezni, megmagyarázni.

A kísérletben részecskéket figyeltek meg, melyek hol részecskeként, hol pedig hullámként viselkedtek, attól függően, hogy meg voltak-e figyelve, vagy sem.

Ez pedig olyan kvantumösszefüggéseket mutat, ami azt sejteti: a világunk azserint működik, hogy figyelünk-e rá, vagy sem.

Ez egyúttal azt is magával vonja, hogy a valóság reagál a gondolatainkra. Létezik egy információs átviteli közeg a tudat és az univerzum között, és ez lehet a kapcsolat, ez lehet a kulcs.

Robert Lanza szerint, amit most felfedeztek a tudósok az nem egyéb, mint az antik népek mindegyikénél megtalálható Élet, amely összeköti az eget és a földet.

A nagy kérdés tehát adott:

Szerintetek van élet a halál után?

Egyre több közvetett tudományos bizonyíték szerint igen. A kérdés azonban attól is függhet, hogy mi maguk legbelül mit hiszünk…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!